- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
walgud6
tag
Konkrétan az érdekelne, hogy melyik típusra érdemes beruházni.
Néhány szempont:
- könnyű hordozhatóság, mert sokat ingázok
- Ne csak 1-2 évig legyen elegendő az erőforrás fejlesztésre
- hosszú üzemidő (eddigi ismereteim alapján, ez nem probléma egyik modellnél sem)
- Java fejlesztésre használnám leginkább, talán local db is futna rajta
A hordozhatóság szempontjából a 13"-os modellek a nyerők, viszont itt meg is állt a tudományom. Kicsit utánaolvasva a témának, annyi lejött, hogy azért kisebb erőforrásal is hoznak olyan szintet, mint nagyobb erőforrású win-es gépek. Az viszont nem tudom, hogy Air vagy Pro, mennyi RAM-al, SSD-ből gondolom a 128-as is elég (külső HDD orvosolja a helyhiányt). Windows-os üzleti gépekkel van tapasztalatom eddig, ott a 16GB RAM szerintem elvárt, local db+ IDE + böngésző néhány tabbal + DB nézegető + egyéb apróságok.
Szóval összefoglalva, szükséges a Pro vagy az Air is elegendő, kell a 16 GB RAM vagy 8-al is vígan el lehet lenni?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest