Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Találtam egy ilyet [link]
Így tetszene, talán így nem lenne olyan szívás JAAS-t beállítani. De ez még jbossra van írva de itt nem írja hogy lenne ilyen "[domain_name]-jboss-beans.xml" a wildfly-ban.Na meg nekem adatbázisból dolgozó login modul kéne, de ha rákeresek wildflynál mindenhol azt írják, hogy code="Database" a jboss doc-ban meg egy ronda org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule-van, akkor gondolom wildflyban is hasonló kéne legyen nem?
Az kéne, hogy a jsf oldalakhoz JAAS belépés után lehessen hozzáférni, valamelyikhez adminként, valamelyikhez nem adminként, és a belépés után a belépett userről tudjak valamit (legjobb egy user entity lenne, de ha van egy username már az alapján is lekérdezhető az entity).
A JPA háttér a user entityket használja más táblákhoz kapcsolódva is, és a user entityből azonosítani is lehet mindent, de úgy látom jpa-s JAAS azonosítás nincs, csak sima jdbc, de az is jó lenne, csak hogy?Mert mindenféle összefüggéstelen egymásnak ellentmondó, ősrégi "tutorial" van erről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest