Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
Spring fanboykodáson felülemelkedve amúgy érdekes vita lehetne - bár nem valószínű
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.
JSF ami zavar? Mást igazából nehéz elképzelnem, hogy mitől viseltetsz ekkora ellenszenvvel Java EE felé. Van megalapozott szakmai alapja vagy csak valami berögződés? Netán előző életedben EJB 1.1-et kellett használnod glassfish 1.0-n és azóta is rémálmokat okoz?
Elmúlt 4 évben többségében architektként 10+ Java EE projektem volt , de több Springes is, sőt most van egy OSGi leváltás is, volt zöldmezős, brownfield, meg totál legacy is. Sosem éreztem, hogy Spring az húde, Java EE meg blee.
Amikor tech stacket mérlegelünk architekt boardon, akkor általában sokadik szempont, hogy a Spring jellegéből fakadóan néhány lépéssel Java EE előtt jár.
GWT-t használsz meg Vaadint, közben írod, hogy IT-ban az évek az örökkévalóságot jelentik, holott ezek sem éppen jövőbe mutató technológiák finoman szólva és a trendek nem efelé mutatnak. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel topik
- Haditechnika, harcászat
- Kuponkunyeráló
- Pánik a memóriapiacon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Androidos fejegységek
- Milyen autót vegyek?
- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- , ha írnál valami releváns szakmait is azon kívül, hogy gyűlölöd a Java EE-t. Nem téríteni szeretnék, nekem se a Spring, se a Java EE nem a drágaszágom.