Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy nincsen olyan h nem "mások szeme előtt maszatolsz". Nem vagy kénytelen összevissza másolgatni, mert ha létezik olyan a projektben, ami vakvágány, kivezetett branch, akkor azt megfelelő archív helyre mozgatod a repoban. Aki gyors munka miatt marhaságot csinál, azon a GIT sem segít. Épp ezért mondom azt, hogy szvsz egy totális félreértés a GIT hypetrain, ami egy olyan forrásból indul ki, ami bizonyos körökben fel van magasztalva már-már hites meggyőződéssel, és ezért nézem rossz szemmel azt, amikor erről indítanak, mert többnyire (tisztelet a kivételnek persze) fogalmuk sincsen h miért, csak azt látják, hogy "mindenki GIT-et használ". Elég radikális vélemény, tudom, mert a hype-széllel szemben témázok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Senki sem töröl ennél jobban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest