Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem történik másolás
Ha neked másolás történt, amikor SVN alatt brancheltél, akkor valamit nem jól csináltál.Én pont emiatt akadtam össze egy indiai fejlesztőcsapattal, mert korábban nem használtak VCS-t, de az SVN túl sok volt nekik. Minden egyes branch, amit létrehoztak, előzmény nélküli volt, egy teljesen új artifact, korábbi entitásoktól relációmentesen. Azóta is csak tippelek, hogy mi a bánatot csináltak rosszul.
Egy dolog van, ami sebességbeli probléma lehet. Az SVN közvetlenül a központi repository-ban dolgozik, ott hozza létre a bejegyzéseket. Ez ha rosszul van méretezve, lassú is lehet, értsd itt lassú alatt azt, hogy 2-5 másodperc. GIT esetében a saját gépeden lévő repositoryban hozod létre a branchet, amit csak te használsz, nyilván nincsen érdemi hálózati bottleneck, és más júzerekkel sem kell küzdenek a processzidőért. Ellenben ha feltolod a központi repóba, akkor megcsinálja ugyanazt, amit az SVN (nem másolás). Lehet hogy ez gyorsabb valamilyen oknál fogva a GIT esetében (nem 5 másodperc, hanem 2), de erős túlzásnak érzem azt, hogy ez a 2 vs 5 másodperc valakinek probléma.
(#8930) fordfairlane ha valamit elk.tál, akkor elég nehéz tud lenni. De akkor GIT branch/mergenél meg a push a kellemetlen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha neked másolás történt, amikor SVN alatt brancheltél, akkor valamit nem jól csináltál.