Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Régóta használok már java IDE-ket. A nulla támogatottságtól ('95-'96) a szinte nulla ráfordítási igényig elég szép volt a felhozatal. Használtam VS J++-t, JBuilder-t, JDeveloper-t, Netbeans-t sokáig a felvásárlás előtt és kb 2 évvel ezelőtt is, Eclipse-t (myeclipse, sts, meg valami évi 1000 dolláros szutyok verzió), és volt szerencsém belekóstolni az Idea-ba is részben az android studio révén. Volt olyan is, hogy engedtem ugyanazon projekten belül használni Idea-t is, mivel volt két kiccserkész, akinek ahhoz volt kötve a keze.
A mai napig úgy érzem, hogy a legkorrektebb eszköz az VS volt, és az alap eclipse-hez kapcsolódó - mondjuk úgy - "élmények" vannak még a tűrőképességem határain belül; a többi számomra nem volt elég jó. Ez nyilván egyéni, részben lelkesedés szerinti, néha meggyőződéses. Azt viszont tapasztalom, hogy produktivitásban semmit nem nyer az ember egy ilyen váltással, ha leszámítjuk a szoftver iránt érzett ellenszenvét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest