- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A Long Object "lebutítását" csak így tudtam megoldani:
Object result = getLongValue();
result = (long) result & (long) Character.MAX_VALUE;Működni működik, csak nem tűnik túl szépnek.
Viszont egy lépéssel később megint elakadtam. A "lebutított" értéket át is szeretném pakolni egy másik wrapper osztályba. ((Egy univerzális feldolgozó Object-ként kapja meg az értékeket ((Long a numerikus és String a Stringek számára), és különböző átalakítások, ellenőrzések után ezt kellene visszaadnia, csak éppen a kívánt méretnek megfelelő wrapper osztályba helyezve. Pl. Objekctként numerikus Long érték -> Objectként numerikus Character érték.))
Hogyan tudok egy Objectet, ami bizonyosan egy Long értéket tartalmaz, a lehető legegyszerűbben egy olyan Object-té alakítani, ami Character-t tartalmaz? ((A fordító vagy feleslegesnek látja a próbálkozásaimat, vagy hibaüzenetekkel bombáz.))
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs