Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
jetarko
üzenetére
"A másik mód az lenne, hogy db-ben tárolok minden token és értéket..."
Ismerek olyan rendszert, ahol adatbázisban tárolják az üziket. Megvan az előnye és a hátránya, ahogy a property fájlnak is. Megjegyzem, ott nem a Properties osztályt használják erre, hanem van rá egy egyedi megoldás.Én a magam részéről a property fájlt favorizálom, mert nem látom azt az üzleti esetet, hogy ezeknek az üzeneteknek futásidőben változniuk kéne. Van egy programod, támogat 30 különböző nyelvet. Az jó esetben 30 property fájl, csókolom.
Ha adatbázisban lenne, akkor tuti készítenél hozzá valamit, amivel menet közben szerkeszteni is lehet. Az 30 db textarea. Ilyenkor történik az, hogy "ó, csak a magyar/angol nyelvűt írom át, a többi nem érdekes". És elszabadul a pokol.
Vagy pl. hogyan tervezed kiírni a "Nincs adatbázis kapcsolat" hibaüzit, ha azt adatbázisban tárolod?
Jó, persze a kivételeket bele lehet tolni a kódba, vagy property-be...Természetesen lehet olyan szöveg, ami gyakran változik, annak valóban nem property fájlban a helye, de a labelek, hibaüzik, stb. szerintem nem ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- XPEnology
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest