Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Szerintem egy erős Java tudás mellett némi Spring || EJB / Hibernate tudás elegendő. Voltam már olyan interjún, ahol komolyan belekérdeztek a frameworkökbe, de azért szerintem nem annyira jellemző (legalábbis én kevésbé tapasztaltam eddig). Ahol komoylabban belementünk, ott pedig éppen olyanról kérdeztek, amiről előtte mondtam, hogy dolgoztam vele.
Amit azért érdemes megnézni/megtanulni, hogy egy-egy konténer hogyan működik, miért úgy, vagyis a mögöttes tudást elsajátítani (erre mondjuk nagyon jó a hivatalos Oracle anyag szerintem).
Tehát röviden: ha az alapok megvannak (koncepcionálisan) akkor nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
A maven azért elég "alap", érdemes elsajátítani. Ha rajtam múlik, én azt használok Gradle helyett is.
Scala azért ahogy én látom elég sok helyen csak kiegészítő technológia, sajnos megvannak a maga zsákutcái, de csak támogatni tudlak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest