- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nyilván az ID-k eltérhetnek, de azt a java kódban az equals metódus-nak nem kell feltétlenül figyelembe vennie, és akkor máris egyenlő két egyed.
Persze az ilyen dolog is még ki fog bukni normalizáláskor, de egyrészt nem kell minden adatbázisnak x. normálformában lennie, másrészt ez az egyszerű példa is mutatja, hogy nagyon sántít ez a dolog.Én OrmLite-ot használok ORM-ként Android-on, az sosem csinált ilyet. Most rákerestem erre a Hibernate OneToMany duplicates problémára, és mindenhol azt olvastam, hogy rosszul volt használva a cucc.
Én elhiszem hogy ez így működik, mivel nem használtam még Hibernate-et (se semmilyen JPA implementációt), de akkor is nagyon furcsának tartom ezt. Ha esetleg erre van doksitok, ami leírja hogy ez az elvárt működés, az hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest