Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
authgabor
csendes tag
Halihó!
Körülnéztem kis hazánkban, s úgy találtam, hogy nincs igazán Java alapokon Java nyelvvel részletesen és méltóan foglalkozó, naprakész portál oldal. Arra gondoltam, elindítok egy ilyen portál kezdeményt, amely főként Java technológiát használ a működéséhez, illetve csak Java nyelvvel foglalkozik.
A portál nem a kinézetével, s nem a hátterével kiemelkedő, egy elterjedt portál motort használok. Ellenben igyekszem olyan tartalommal ellátni, hogy érdemes legyen meglátogatni. Ennek érdekében havonta pár cikket fogok Java témában közölni a portálon, s remélem, idővel talán mások is kedvet kapnak a publikáláshoz.
A Java Forum elérhető lesz a [link] weboldalon, jelenleg pedig a [link] címen, amíg a domain regisztráció lezajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Minecraft
- Hővezető paszták
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest