Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
authgabor
csendes tag
Halihó!
Körülnéztem kis hazánkban, s úgy találtam, hogy nincs igazán Java alapokon Java nyelvvel részletesen és méltóan foglalkozó, naprakész portál oldal. Arra gondoltam, elindítok egy ilyen portál kezdeményt, amely főként Java technológiát használ a működéséhez, illetve csak Java nyelvvel foglalkozik.
A portál nem a kinézetével, s nem a hátterével kiemelkedő, egy elterjedt portál motort használok. Ellenben igyekszem olyan tartalommal ellátni, hogy érdemes legyen meglátogatni. Ennek érdekében havonta pár cikket fogok Java témában közölni a portálon, s remélem, idővel talán mások is kedvet kapnak a publikáláshoz.
A Java Forum elérhető lesz a [link] weboldalon, jelenleg pedig a [link] címen, amíg a domain regisztráció lezajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest