- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat en soha semmivel nem szivtam annyit, mint az extjs-el ... Sose mukodik semmi, meg az se amit a hivatalos doksibol nezek, debugolni pain in the ass ... Persze az egesz javascriptet ugy utalom, ahogy van. Van egyaltalan jelenleg barmi alternativaja amugy JS-nek kliens oldalon? Vagy most tenyleg ez a jovo? :S szvsz nagyon tul vagyunk a javascript lehetosegein, ez az extjs fele mvc framework is egy vicc szerintem ..persze most ezek a JS frameworkok mennek, egyik rosszabb mint a masik.
Generalt ui ... Hat igen. Tegnap ota vaadin ugyben olvasgatok, azert az a fos amit general, meg hogy utana belenyulni meg custom komponenest csinalni pain in the ass ... Na meg azert ez a sok ajax hivas is, nem tudom. De extjs-t meg soha tobbet ...akkor jsf-es irany, primefaces? Grails, wicket, play, ezek mit tudnak?
Kurvara nem latom webappok teren az iranyt, mi lenne a tuti ... Szar mind. SOA-s irany tetszene, meg talan legjobban egy spring mvc-s backend es melle valami jquerys ui? Restes webservicek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest