Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat en soha semmivel nem szivtam annyit, mint az extjs-el ... Sose mukodik semmi, meg az se amit a hivatalos doksibol nezek, debugolni pain in the ass ... Persze az egesz javascriptet ugy utalom, ahogy van. Van egyaltalan jelenleg barmi alternativaja amugy JS-nek kliens oldalon? Vagy most tenyleg ez a jovo? :S szvsz nagyon tul vagyunk a javascript lehetosegein, ez az extjs fele mvc framework is egy vicc szerintem ..persze most ezek a JS frameworkok mennek, egyik rosszabb mint a masik.
Generalt ui ... Hat igen. Tegnap ota vaadin ugyben olvasgatok, azert az a fos amit general, meg hogy utana belenyulni meg custom komponenest csinalni pain in the ass ... Na meg azert ez a sok ajax hivas is, nem tudom. De extjs-t meg soha tobbet ...akkor jsf-es irany, primefaces? Grails, wicket, play, ezek mit tudnak?
Kurvara nem latom webappok teren az iranyt, mi lenne a tuti ... Szar mind. SOA-s irany tetszene, meg talan legjobban egy spring mvc-s backend es melle valami jquerys ui? Restes webservicek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest