- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Hat en soha semmivel nem szivtam annyit, mint az extjs-el ... Sose mukodik semmi, meg az se amit a hivatalos doksibol nezek, debugolni pain in the ass ... Persze az egesz javascriptet ugy utalom, ahogy van. Van egyaltalan jelenleg barmi alternativaja amugy JS-nek kliens oldalon? Vagy most tenyleg ez a jovo? :S szvsz nagyon tul vagyunk a javascript lehetosegein, ez az extjs fele mvc framework is egy vicc szerintem ..persze most ezek a JS frameworkok mennek, egyik rosszabb mint a masik.
Generalt ui ... Hat igen. Tegnap ota vaadin ugyben olvasgatok, azert az a fos amit general, meg hogy utana belenyulni meg custom komponenest csinalni pain in the ass ... Na meg azert ez a sok ajax hivas is, nem tudom. De extjs-t meg soha tobbet ...akkor jsf-es irany, primefaces? Grails, wicket, play, ezek mit tudnak?
Kurvara nem latom webappok teren az iranyt, mi lenne a tuti ... Szar mind. SOA-s irany tetszene, meg talan legjobban egy spring mvc-s backend es melle valami jquerys ui? Restes webservicek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ára: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest