Hirdetés
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Közvetlen alternatíva nincs. Csak a legtöbb compile to js. Még az egyik ami a legígéretesebb a js leváltására az a Dart.
javascript az egy fos
Ebből a hozzászólásodból csak az jön le, hogy nem értesz hozzá, se a dolgokhoz. Ne vedd magadra, de tényleg. Most szar a C#, a Delphi, a Haskell, csak azért mert nem értek hozzá? Mert ennyi erővel ezekre én is mondhatnám, hogy szar...
10 évvel ezelőtt még lehet, hogy szar volt, de napjainkban a js aranykorát éli. Ha valaki tudja a bad habits-et, és azokat kerüli, neadj isten még ismeri a hasznos könyvtárakat, toolokat, akkor igenis nagyon baró cucc.
-
floatr
veterán
Nézd, én nem mondtam soha senkinek, hogy könnyű. Meg kell ezt is tanulni, és kell hozzá tapasztalat. Ha a "könnyebb" utat választanád, akkor vehetsz hozzá designer-t is, de azt is tanulni kell. Lehet jól csinálni, és lehet nagyon rosszul is. Több szintje van a frameworknek: class management, core, alap komponensek, összetett komponensek; utóbbit nem mindig érdemes használni épp hasonló okok miatt, mint ami a vaadin problémája is.
Debugolni, és pofozgatni szerintem lényegesen jobb, mint a többit, csak sajnos nem tudsz odaülni egy 2 órás gyorstalpaló után LHC-vezérlő GUI-t gyártani/debugolni. Megint csak sajnálatos - amitől sokan fáznak - hogy a JS-fejlesztésnek sok buktatója van a laza típusosság miatt. Ez van, ezekből tudsz gazdálkodni.
Mihelyst egy összetettebb UI-ra van szükséged, meg vagy lőve, bármilyen frameworköt használsz, mert vagy elrejt tőled olyan dolgokat, ami idővel kelleni fog, vagy rádönti. Nincs bölcsek köve - itt sem.szerk.: az MVC részét nem feltétlenül érdemes erőltetni, mert kiszervezi a komponensekből a működést, ami szerintem megint egy olyan hiba, ami a hagyományos frontend fejlesztés megszokásaiból ered.
-
Senhi
aktív tag
Én is a JSF + Primefaces kombóra szavazok.
Wicket-tel van még tapasztalatom, kicsit hasonlít a vaadin-ra csak itt a html kódot is részben meg kell írni (JS-t generálja) így a kinézetet sokkal könnyebb személyre szabni. Hátránya, hogy kicsit bonyolult és sok felhasználó esetén figyelni kell, mert a session mérete nagyon megnőhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- YouTube
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest