- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ennyi erővel ezer + 1 dolgot sem tanítanak, csak java-n belül is végtelen időt el lehet tölteni különböző területek, technológiák tanulmányozásával. És nem elvárható, hogy az oktató fél évente új tananyagot gyártson, mert épp új android verzió vagy paradigmaváltás van egy technológián belül. Még aki teljes időben ezzel foglalkozik se tud mindent lekövetni, kipróbálni.
A matek alap viszont úgymond örök. Nekem inkább azzal volt bajom a felsőoktatásban a matek kapcsán, hogy nem hozták össze jobban az informatikai alkalmazásával. Nem biztos hogy ~ugyanazt a matekot kéne tanítani egy programozónak meg egy matekosnak, és ez alatt nem azt értem, hogy infósnak gyógymatek legyen, hanem hogy megpróbálják bemutatni, hogy miért fontos elsajátítani, mihez kellhez. Ehhez persze olyan oktató kell, aki több területen is aktív, nem csak jó matekos, hanem infós is.
Talán ki lehetne dolgozni egy jobb módszert, tananyagot is, aminek következtében az infós hallgató több értelmét látná a matektanulásnak, ezáltal nem csak a túlélésre játszana belőle, mint a többség. Aztán kilép államvizsgáról és már el is felejtette az egészet..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest