Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
Sziasztok.
Kérnék tőletek egy kis segítséget. Szakdolgozatot kell írnom, igazából csak téma választásban vagyok tanácstalan, nincs semmilyen ötletem hogy mégis milyen programot írhatnék. Órákon keresztül böngésztem mindenhol és gondolkoztam ezen a dolgon, de nem jutottam semmire..
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.Remélem tudtok segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Wise (ex-TransferWise)
- Parkside szerszám kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon örülnék ha valakinek esetleg lenne ötlete milyen programot valósíthatnék meg. Bármilyen területen mondhattok ötleteket, annyi a lényeg még, hogy legyen egy adatbázis a program mögött.