- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Szerintetek hobbi projekt és tanulás céljából, érdemes Spring MVC-ben megcsinálni mondjuk egy ingatlan kereső projektet?
Én egy ilyet szívesen összekódolnék
. (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)
PostgreSQL-el és HTML5-ös frontend framework-re gondoltam.
Nézegettem én a Spring frameworkot, de nem tudom, hogy mennyire jó ötlet... ahogy olvastam sokat kell konfigurálni (de még nem kezdtem el programozni benne).Amin, még gondolkoztam, az a Play framework. Állítólag ez egy "könnyű felépítésű" framework, ellenben a Springgel. Régen érdekelt a Grails is, abban csináltam meg a diplomamunkát, de annyira nem vonz a téma.
Az egyébként baj lehet, hogy a JavaEE-t csak úgy elméletben ismerem, egy kicsit, sosem programoztam benne, csak az SE-ben egyetemen. Nyáron akartam volna, de nem jött össze sajnos a meló mellett

A véleményeket előre köszönöm

+Ha már itt vagyok, melyik webszervert érdemes használni a play vagy springmvc esetén? Apache TomCat? Vagy a Jetty?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (Az, hogy van-e értelme, az más kérdés, de szívesen csinálnám)