Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Annyi hozzáfűznivalóm van, hogy tiszta lappal indultam, mert nekem úgy könnyebb. Egy 10x10-es integer mátrixban keres egymás mellett 4 ugyan olyan számot, és ha talál, akkor azt írja ki a konzolra, hogy talált, egyébként, hogy nem. Még annyi megjegyzés, hogy felesleges pl vízszintnél jobbról + balról viszgálgatni, mert ha balról jobbra haladva találunk egymás mellet 4 ugyanolyan értéket, akkor nyílván jobbról balrahaladva is
. Ugyanez igaz a többi irányra. Tesztelgessed, állítsd át a mátrix értékeit kölönböző helyeket azonos értékűre, és kerestesd meg vele. Nekem műxött. Próbáld értelmezni a kódot, hátha tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ugyanez igaz a többi irányra. Tesztelgessed, állítsd át a mátrix értékeit kölönböző helyeket azonos értékűre, és kerestesd meg vele. Nekem műxött. Próbáld értelmezni a kódot, hátha tudtam segíteni...