Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Hibernate-et és MySQL-t használó NetBeans alatt készített alkalmazás GUI-val.
Két táblázat van benne, amiket feltöltök a perzisztens objektumokkal. A második táblázat az első detail táblája, azaz az egyik adattagja (ami Set típusú) tételeit tartalmazza.
A lényeg az hogy ha törlök valamit a detail táblából akkor látom az SQL parancsot (delete) az output ablakban. Az SQL adatbázist megnézve látszik hogy törlődött a rekord, viszont a vizuális komponensben (jTable) nem látszik a frissítés. Természetesen újra feltöltöm a táblát, de nem frissül. Olyan mintha valahol (cache?) ott maradna az adat. Új session-t indítok minden egyes lekérdezésre, flush() és evicat() meg minden van a törlő művelet után, de nem frissül. Az output ablakban látszik hogy a select nem fut le újra, pedig ott van a lekérdezés és debugolva is ellenőriztem végrehajtja a sort, de nincs adatbázis kérés mögötte.
Ha kilépek és újraindítom a progit akkor már minden rendben látszik.Hogy lehet rábírni hogy frissüljön rendben minden? Mi a francért nem frissül?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest