Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Yettel topik
- Dobja az ARM a Cortex megnevezést
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
NetBeans Platformos kérdésem lenne.
Szerintetek egy swing vastagkliens alkalmazásba hol célszerű a Hibernate konfigurációt intézni?
Hol inicializálódjon a SessionFactory?Mivel ennek az egész program alatt működnie kell én arra gondoltam hogy a main()-ban valahol. Viszont ha ott indul és a main egyik lokális változójába teszem a SessionFactory-t, akkor azt máshol nem érem el.
Ezért arra gondoltam hogy a main()-t tartalmazó osztály adattagja kell hoyg legyen a SessinFactory, így a teljes programban érvényes lesz és használható, lehet belőle Session-t kérni stb...Jó ez a gondolat? A NetBeans tutorialban egy külön metódus van definiálva a query futtatására, majd abból van megjelenítve (egy jTable komponensbe). Nem is ez a lényeg.
Nekem az a fura hogy ez a tutorial-os példa minden egyes gombnyomásra futtat egy lekérdezést. Ehhez minden egyes alkalommal felépíti a SessionFactory-t (azaz beolvastatja a hibernate.cfg.xml-t és a mappingokat stb). Ez számomra logikátlannak tűnik és fölöslegesnek tűnik.
A könyvek azt írják hogy elég egyetlen SessionFactory egy adatbáziskapcsolathoz és ezen indítsuk a session-öket és a tranzakciókat. Ezzel ez tök ellentétes.
Erősítsetek meg, vagy magyarázzátok meg hogy miért jó úgy ahogy a tutorialban van. Ti hogy csinálnátok?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen egeret válasszak?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- RAM topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest