Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Próbálgatom ezt a nio-t, és elég jó ez a directory streamelés, főleg hogy egyszerűen lehet fájlokat szűrni vele.
Ezt a glob nevű leírónyelvet használja, és elég ismerős is, fájlok szűrése kiterjesztés szerint simán megy, na de arra nem láttam példát sehol, hogy fájlra szűrés mellett még mappákra is szűrjön.
Szóval most van egy kifejezésem, hogy "*.bin" ez ugye a bin fájlokat fogja kiadni. De én azt szeretném hogy a mappákat is kiadja, de ezeken kívül más fájlt nem. Ilyet tud egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi