Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Tudna valaki olyan java tutorialt ajanlani ami a kontrolok kezeleset taglalja?
Gondolok itt arra, hogy hogyan irunk egy gombhoz esemenykezelest, hogyan toltunk fel dinamikusan egy multiselectlistet, hogyan olvassuk ki, taroljuk le pl. textboxbol az adatokat stb.Egyeszt kisse a boseg zavaraban vagyok, mert rengeteg tutorial oldal van, masreszt meg amikre eddig raneztem vagy nagyon alap volt vagy mar joval magasabb szintu vagy tok mas peldakon keresztul oktatott.
Most webservice hivasokhoz akarnek egy kis kezelofeluletet osszerakni, nem vagyok jartas nagyon a programozasban, de per pill nem is akarok vegigmenni egy az alapoktol indulo konyvon, csak par peldakod kellene, amik alapjan mar latnam, hogy mit, merre, meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest