Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Köszönöm szépen!
Volna egy következő kérdésem (mindenkihez nyilván
.
Úgy szól, hogy: Miként lehet (ha lehet) awt-ben felugró ablakot elővarázsolni? Nem találtam eddig megoldást, viszont pénteken le kell adnom a beadandómat, és még van rajta mit csiszolgatni, többek közt ezt. Ha külön hibakezelős pop-up vagy messageBox vagy messageWindow (vagy valami ilyesmi volt c# - ban.. gondolom itt is, ha létezik hasonló a neve) nincs is, akkor annyi, hogy miként tudok úgy benyitni egy frame-ből egy másikat, hogy mindkettő éljen, de a másodikon legyen a focus? Nyilván a focus része a lényegtelenebb, a fő kérdés, hogy miként lehet showDialog-hoz hasonló megoldással új ablakot előszedni?
Lehet kicsit komplikáltabb voltam a kelleténél, ezesetben ne haragudjatok.A válaszokat pedig természetesen köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.