- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robisz
senior tag
Hali!
Ha csak a képernyőről akarod eltüntetni, akkor setVisible(false). Ekkor megmarad a memóriában és egy setVisible(true)-val újra elő tudod hozni. Ha véglegesen el akarod tüntetni akkor a dispose() metódust kell meghívni, ez felszabadítja az erőforrásokat is.
Ha azt szeretnét hogy mindez a jobb felső close gombra kattintva is megtörténjen akkor ezt kell csinálnod:
Frame frame = new Frame();
// Add a listener for the close event
frame.addWindowListener(new WindowAdapter() {
public void windowClosing(WindowEvent evt) {
Frame frame = (Frame)evt.getSource();
// Hide the frame
frame.setVisible(false);
// If the frame is no longer needed, call dispose
frame.dispose();
} -
RefeeZ
tag
Butaságot kérdeztem, ne haragudjatok. Átfogalmaznám arra a kérdést, hogy: miként lehet bezárni kizárólag egy frame-et? (jelenleg a System.exit(0) -val zárom be, de ez ugye az egész programot agyonlövi)
szerk.: látok ilyet, hogy ..getWindow().dispose() , de ez egy idő után bezárta azt a framet is, amiből az előzőt megnyitottam.
-
Lortech
addikt
Te vagy daiyen? Mi a probléma?
Jól mondták, hogy a magasugro osztályodban felül kell definiálnod a toString metódust, hogy azt a kimenetet adja a print, amit ebben meghatározol, az alapértelmezett toString metódus azt szolgáltatja amit leírtál, nyilván nem tudhatja, hogy ahelyett mit szeretnél látni.pl:
class Magasugro
{
String neve;
...
ctr, egyebek..
...public String getName()
{
return name;
}
@Override
public String toString()
{
return getName();
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest