Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
segitseget szeretnek kerni reflectionnel. suliba irok egy projektet, ami kulonbozo algoritmusokat hasonlit ossze (gyakorlatilag a futasi idejuket meri).
az objektumstruktura ilyen:
AbstractHeap<E>
|
BinaryHeap<E>
na most ha kontkretan van egy ilyenunk:
BinaryHeap<Integer>, akkor annak van egy olyan fuggvenye hogy Insert(Integer e)
namarmost en szeretnek egy tesztelo objektumot, aminek lesz egy referenciaja a heap-re, es megmondom neki melyik metodust (pl Insert) milyen paramerekkel hivja meg, o lefuttatja, es megmondja meddig tartott neki. itt egy kod, hogy mit probaltam eddig:public long Test(String name, Object[] args) {
long t1 = 0, t2 = -1;
Class<?>[] c = new Class[args.length];
for (int i = 0; i < args.length; i++)
c[i] = args[i].getClass();
t1 = System.nanoTime();
heap.getClass().getMethod(name, c).invoke(heap, args);
t2 = System.nanoTime();
return t2-t1;
}itt termeszetesen a heap egy private referencia. hasznalva igy lenne kb:
HeapTester<Integer> tester = new HeapTester<Integer>(new BinaryHeap<Integer>());
long ido = tester.Test("Insert", new Integer[] {4});namarmost itt az a problema (szerintem), hogy a heap.getClass() csak azt tudja, hogy BinaryHeap, es a <Integer> resz elveszik, igyaztan a getMethod mar azt mondja nem talalt olyan Insertet aminek Integer parameterei vannak (java.lang.NoSuchMethodException: heap.BinaryHeap.Insert(java.lang.Integer))
most ugy oldottam meg, hogy a HeapTester osztalyban szetirtam az osszes metodust, amit tesztelni akarok, es csak meghivom azt a fuggvenyt a referencian keresztul, es visszaadom meddig tart, de ez igy nagyon nem szep, illetve eleg komplikalt lenne igy komplikaltabb teszteket (mondjuk 2-3 fajta implementacion hajts vegre sok insertet, deletet stb. es mindegyiknel jegyezd meg az idoket). a kerdes az, hogyan lehetne ezt megcsinalni, hogy mukodjon ahogy en gondoltam?
koszi a segitseget elore is
sorry, kicsit hosszu lett, remelem azert ertheto a gond
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest