Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
Ez az xml-es bohóckodást én is utáltam Androidban. Sőt, az igazat megvallva, az egész Android fejlesztést utáltam elejétől a végéit. Van egy cikk ebben a témában angolul, ezt szoktam ajánlgatni: https://rmirabelle.medium.com/the-android-sdk-is-the-worst-thing-on-earth-c3aaebbd2e6d
Százával vannak még hasonló írások: https://news.ycombinator.com/item?id=41062292
https://news.ycombinator.com/item?id=40742719Aki ezt az xml-es faszkodást kitalálta, annak remélem külön bugyra van a pokolban. Lehet egyébként procedurálisan is csinálni az egészet, de ahhoz közel nulla dokumentáció van.
Mondanám, hogy térj át inkább Kotlinra, és tanuld meg a Jetpack Compose-t, de csak akkor mondanám, ha rosszat akarnék neked (és ha nem tudnám, mi az a declarative UI nevű lázálom). Én azért hagytam abba az Android fejlesztést, mert egy tragédia az egész, elejétől a végéig.Csak egy dolgot mondok neked, ha egy framework doksijában olyanokat látsz, mint pl. hogy "less code", "intuitive", "it simplifies...", "makes it easy", akkor sovány vaddisznó vágtában menekülj onnan. Sőt, ha jót akarsz magadnak, a nagyvállalati cuccokat, úgy, ahogy vannak, kerüld el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest