Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Macrodroid
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
floatr
üzenetére
Szerencsére már megtehetem, hogy a megrendelő arcába mondom, működő kódot egy majom is tud írni... kis túlzással. Szóval rengeteg pénzt spórolhat, ha inkább felvesz egy pár juniort, aki összerakja neki az appot gombokért. Ők ráadásul minden szóra engedelmeskednek, nem jönnek ezzel a nem lesz hatékony / átlátható / felhasználóbarát marhaságokkal. Ő is "jól" jár, és az én idegeimet is megkíméli.

Mindenkit bátorítanék erre, különben sose tisztul a piac, ha a fejlesztő nem áll ki a technológiai oldalért.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-3770 (LGA 1155) Processzor
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest