Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau #11180 üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.
Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.
Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest