Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Runtime reflectionnel a feldolgozasa, meg Beandescriptor/Introspectorral az mar nagyuzemben megy, de a compile time osztaly generalas AbstactProcessor extendalassal az meg ujdonsag nekem. De hat nagyon elirigyeltem a Jaxb-tol meg a JPA-tol a metadata definialast annotaciokkal.
Most kb. ahhoz hasonlot csinalok, mint amit a JPA modelgen csinal az Entity metamodel generalasakor. A zavart pont az okozza, hogy compile time a reflectionnel nem lehet kb. semmit cainalni, hanem AnnotatedConstruct, Element, meg Type, TypeMirror es tarsaik allnak rendelkezesre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most kb. ahhoz hasonlot csinalok, mint amit a JPA modelgen csinal az Entity metamodel generalasakor. A zavart pont az okozza, hogy compile time a reflectionnel nem lehet kb. semmit cainalni, hanem AnnotatedConstruct, Element, meg Type, TypeMirror es tarsaik allnak rendelkezesre.