Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Ha rossz helyre írok bocs, nem találtam jobbat.
Egy oldalon találtam párat régi kedves könyveim közül és nem tudom leszedni őket. Bár az oldalon olvasható, látható a szöveg, Ctrl+c - Ctrl+v sem tudja leszedni csak az első pár bekezdést, utána kimaradoznak részek. Azért írok ide mert valami javás varázslás van. Egy régi portable Firefoxomban amivel szintén megpróbáltam letölteni, nincs java támogatás, avval meg sem jelenik a könyv szövege. Ha sikerülne leszedni csinálhatnék hangoskönyvet. Bár a könyv nyomtatva megvan, nem jutok az olvasáshoz. Problémás oldal: [link]Hátha tudtok segíteni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest