- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
No, hát a helyzet kicsit változott azóta. Új chipsetdriver + új forceware. Azért mondom hogy csak kicsit változott, mert bizonyos mapokon az akadás megszünt, bizonyos mappokon viszont továbbra is fennál.
Ha pedig tényleg az a probléma amit írtál, akkor meg csak 2006-ban lesz megoldás. Akkor szándékozok majd új VGA-t venni. -
Face8814
őstag
Félreértettél.
Nekem nem az FPS számmal van problémám, mert az átlag 100 mindíg megvan 20 emberrel is. Az a problémám hogy beakad a játék akkor is amikor 150 az FPS-em. És fogalmam sincs miért. A játékbeállításoknál minden lehetségest kipróbálta, de semmi változás. Általában 1280*1024-ben játszok minden maxon + szűrők bekapcsolva. Akkor dobja ezeket az Fps számokat. Ha visszaveszek mindent ( felbontás, szűrők stb ) akkor sem változik semmi. Marad ugyanannyi az FPS 60-240 ( maptól függően ), de mégis akadva fut a játék. Erre azt mondták hogy gyenge a procim Ezt meg nem akarom elhinni!!!!! -
Face8814
őstag
Nekem 138 FPS ( ha jól emlékszem, mert már régen néztem ) 1280*1024-ben, minden szűrő bekapcsolva. Mégis akad a source. Fura, mert ha játszom ( az előbb írt beállításokkal ) az FPS számom 60-240 között ugrál ( map függően ), de mégis beakad a game. Én már feladtam ennek a problémának a megfejtését és inkább hagyom ezt az egész játékot a francba.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged