- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszönöm, az egyik kód működött
bár sajna a játék nem megy ilyen fényesen, eléggé szaggat például kamera forgatásnál, úgyhogy lehet, hogy nem fog ez menni linux alatt...
ami vicces amúgy, hogy például fifa07 (wine alatt) legalább olyan szépen fut, mint vista alatt futott, amí] azt használtam -
törölt tag
nem hiszem, hogy a 64bit lenne a probléma, mert nekem még 32 bites rendszerem van.
Guild Wars-nál nem tudod honnan lehetne kérni aktivációs kódot? elvileg ingyen kipróbálható egy pár napos triallal, de az is csak kóddal enged be, és a honlapjukon semmiérdemleges nincs róla
még meg is venném, mert nem drága, de előtte ki akarom próbálni, mennyire jön be.
-
törölt tag
sziasztok!
kicsit régi topic, de hátha olvassa valaki...
szóval próbálnám éppen ezt a Cedega7-et, de sajna nem tudok benne telepíteni semmit (kivéve az ingyenes Spore demót, azt kipróbáltam, de más nem megy).
folyton azzal dobál vissza, hogy "error creating directory [errno 13]: permission denied". viszont a helyzet az, hogy létrehozza a könyvtárat, csak éppen nem képes továbblépni. illetve ha már így ott a könyvtár (a programon belül is és nautilusból is látszik), és azt kijelölve szeretném telepíteni az adott cuccot, akkor meg szó nélkül kilép.
a két kérdéses dolog a WoW trial és a Guild Wars trial lenne, velük próbáltam egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest