Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
moma
őstag
attól még eléggé szétteszteli. ott vannak a felvételek, zajjal körülötte. persze ettől még lehet részrehajló. De munkában én is ezt használok és tényleg jó a beszéd hangminőség. Mondjuk azok külső mikrofonosak, meg nem fülbedugósok, szóval abból nem következik, hogy az itt tesztelt darab milyen.
Amúgy tudok mondani hátrányt is. Zenei hangminőség lehetne jobb, tartósság szintén, kényelem is típus függő. de ez most már totál off
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Sinesol
veterán
Valószínűleg ők fizetnek a legtöbbet, ezek mind fizetett hirdetések.
Annyi értéke van, mint annak amikor a Whathifi kihozza minden évben valamelyik nagy nevű angol audiofil brandet a legjobb fejesnek, hangfalnak, stb.De a linkelt videónál jóval nagyobb audiofil youtuberekről is köztudott, hogy fizetett teszteket csinálnak, miközben megy a terelés, hogy tényleg objektiv teszteket csinálnak, a közösség érdekét nézik, stb. Több kisebb brand alapitoja irta, hogy felajánlott tesztre ezt-azt és akkor közölte a youtuber, hogy x összegbe kerül a jó review...
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Igen én is cégeseket használok, de tényleg jók. Bár van amelyik kicsit kényelmetlen volt a fülön, de a mikrofon ott is nagyon jó volt. Szerintem ezek a munkahelyi/home officeos egész nap callolások a fő területe. De itt van pl ez a vid, a csávó ilyeneket tesztel, két jabra van a toppban.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
ddekany
veterán
Én mindig felröhögök a headset-jeik árai láttán... Lehet, hogy tud valamit, amit a másik nem, de ki az az ember, akit ennyire érdekel ez, hogy egy igényesebb, de nem drága nevű hedset nem elég neki? Tippre a közönség a rakás giga cég, akik néha abszúrd módon szórják a pénzt IT-re.
-
Sinesol
veterán
Vicces, hogy az Apple-höz, meg Bose-hoz méritek, ez a márka azért nagyon nem abban a ligában játszik. Amúgy ha ez a cikk nincs, azt sem tudom, hogy dán márka, pár fejesüket kipróbáltam régebben, azt hittem valami random kinai cucc.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Akik a füles színen vannak leakadva megnézték, hogy hányféle színkombinációban kapható?
-
petymeg
addikt
Ennél is késik a hang a képhez képest? Magyarán csak zenéhez jó, filmhez játékhoz nem?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
CapriBoy
tag
Nem lett nagy szám. Semmi érdekesség nincs benne, azért köszi a tesztet.
-
tisn
addikt
detto 75t van
futok vele, gyakran kiesik
egyik oldala kb. par honapos kora ota gyengebben szol
egyetlen jo dolog, hogy van benne valami racs, ami miatt a fulzsirtol viszonylag konnyne tisztithato es nem tomi el a hangjaratotigy is jobban brija mint az olcsobbak, azt a 25k-t megerte, amiert sikerult megvenni.
-
ddekany
veterán
"a legjobb codec is csak a veszteségmentes zene harmadát képes átvinni"
Mit osztasz el mivel, hogy kijöjjön a 3? Meg aztán a jó hangzásért még fejhallgató esetén is meg kell küzdeni, ahol nincs méret megkötés, szóval meglep, ha még ezeken is hallja valaki a különbséget. (Én pl. ~50e-es Sennheiser HD 579 fejhallgatón akkor se hallom a különbséget, ha direkt akarom.)
-
arelim
tag
az én elite 65t-m még mindig jól üzemel. ahogy olvastam a cikket, egy-két apróságban "butább", mint az elite 10, de a 100 forint picit sok érte. az enyémet 24-ért vettem, két éve.
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
persil
nagyúr
"nyomógombot a jobb és bal fülhallgatón egyaránt, érintésérzékeny vezérlés nincsen"
Hala Istennek! Oszinten remelem, hogy sosem hagyjak abba es nem kezdik el ebben a kategoriaban a tobbi gyarto erinteserzekeny bohockodasat.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak SBC-vel és AAC-vel pedig a felső kategóriában karcsú a kínálat."
Ez egyfelől jogos észrevétel, másfelől az Apple esetén miért nem szívja senki sem a gyártó vérét ugyanezen okból?
-
freeapro
senior tag
Ez a szín.. Olyan, mintha a nagypapa hallókészüléke lenne.
-
Cecevok
tag
Tavaly vettem akciósan 20e-ért egy Elite 2-est. YouTube-ra, zenehallgatásra tökéletes nekem. Ami tetszik a Jabra fülesekben a kialakítás, nagyon kényelmes hordani őket. Előtte egy Sennheiser-t vettem, de küldtem is vissza mert 1perc után fájt a fülem úgy nyomta.
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
trialboj
őstag
Azt hittem hogy ez valami minőségi márka, de a 75T kb két év után már jó esetben 2 órát bír, tehát alig hallgatsz meg egy hosszabb podcastet, ráadásul lassan is tölti vissza. Nem tudom hogy más (hasonlóan drágára szabott) TWS füleseknél mi van, de ezt a márkát senkinek sem ajánlom.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
<Adamsky>
nagyúr
"2 oldalon át ömlik a marketing, semmi a hangminőségről, szóval érdektelen."
Akkor lapozz a 3. oldalra!" ... a passzív hangtér ugyanakkor eredendően szűkösebb a kényelmesnél ... "
Ez viszont gáz egy ilyen árú fülesnél. -
foglaltvagy
kezdő
Felejtős
-
Predatorr
őstag
2 oldalon át ömlik a marketing, semmi a hangminőségről, szóval érdektelen. Inkább a jack dugós telefon minőségi kábeles fülessel 10 rongyért.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest