Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pici telefon, óriás akksival?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Most be se tudok lépni az iwiw be, gondolom most nagyon leterhelt az egész a választások miatt
-
Kobe
veterán
válasz
musclemuseum #1597 üzenetére
csak egy példa : a 100 fős ismeretségi társaságomból 40 től folyamatosan kapok agybajt keltő üzeneteket, szóval nemhiszem egy 5-600 as emberke jobban járna, tekintve a 2 dolog végtelen, az univerzum és az emberi hülyeség c axiómát....
-
musclemuseum
aktív tag
a kapcsolattartásra nem is az iwiw-felületet célszerű használni.
A lényeg a kontakt megléte, az egymásra találás. Lehet folytatni a rendszeren kívül mailben, msn-en, real... stb.
Már ha valaki a rendeltetésszerű használat mellett kötelezi el magát, és nem csinál hülyét magából a bejelölgetésekkel, a körlevelekkel, és az üzenőfalas hülyeségeivel... -
Kobe
veterán
válasz
gregorik #1595 üzenetére
iwiw en az ismerősgyüjtögetés kb olyan szinten megy mint itt a hozzászóláshajhászás és ranghajhászás
legtöbb ember a szomszédja unokaöccsének a keresztfiát is bejelöli csak hogy eggyel többet mutasson a számláló, a levelzési rendszerük meg gyakorlatilag egy spam halmaz, politikai, szavazz erre, szavvazz arra a városra, küld el 15 percen belül 15 embernek a levelet mert különben jönnek az ufók és tsunamit gerjesztenek a kádadból és az neked nagyon rossz lesz....nem haszontalan ötlet csak elfajzott....én annyi hasznát látom hogy egy két évfolyamtársam nevét végre megtudtam, nehéz 300 embert nevek alapján beazonosítani, de az hogy tényleges kapcsolatfenntartásra jó volna, azt kétlem... -
gregorik
senior tag
válasz
Jégkokó #1583 üzenetére
''dög unalom az egész.Senki se ír levelet nekem, hogy mi van velem, meg ilyenek''
egy wiw-fan erre azt mondaná, hogy akkor biztos a valós életed is dögunalom ;). de én nem vagyok wiw-fan és amúgy se mondanék ilyet.
ez a rendszer sztem igazából azoknak jó, akiknek szét van szóródva a baráti körük az országban. nekik praktikus így kommunikálni napi szinten, mindenki egy helyen van. bár ugyanezt el lehet mondani az emailről meg msn-ről is, amik még gyorsabbak is, úgyhogy még ha akarok se nagyon tudok érveket felhozni a wiw mellett =].
a közelebbi haverokkal mi még véletlenül se wiwen keresztül kommunikálunk, bár hála a divatnak, fenn van mindegyik.
[Szerkesztve] -
musclemuseum
aktív tag
Előbb-utóbb a reklámozók fognak diktálni.
Nekik érdekük a korlátlan rendszer. Mert így, ebben a formában hamar ki fog futni az egész. Van benne üzlet keményen, és még vannak nagyon nagy tartalékai szvsz. -
lorcsi
veterán
a mostamni HVG-ben van egy jó cikk erről
Nem tervezik a korlátlan meghívási lehetőséget
márciusra 540 ezer körül volt a tagok száma
100 milliót keresnek a hírdetéseken, ebből 50-et feljesztésre költöttek -
rii
nagyúr
nem egy ismerősöm törli magát az iwiw ről ...
-
Loha
veterán
válasz
Jégkokó #1583 üzenetére
Most is akartam írni egy üzenetet egy jó képre, de 3 perc várakozás után mondtam, hogy inkább copy paste mailcím aztán irány a gmail... Meg néha amikor nézegetnék képket, olyan idegesítően lassú az egész mintha modemeznék... sztem az egész rendszer a magyar web szégyene...
-
-
Loha
veterán
Ez az iwiw kezd olyan lenni a ''kivülállók'' számára mint egy elitt klub,
aztán közben pedig [hányós smájli]
-
(Doki)
tag
Bocsi mindenkitől látom, hogy mi van oda írva, de azt is láttam, hogy a topic elején mások kértek, mert nekik sem volt és kaptak is!
Ezért voltam csak ilyen pofátlan, de előre is bocsi mindenkitől!! -
(Doki)
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni 1 meghívót az iwiw-hez?
Előre is meg köszönöm, ha tud valaki adni egyet. -
Jégkokó
veterán
Meg van a megfejtés, irni akartam neki egy levelet, hogy ugyan már miért jelölt be , és az elküldésnél azt irta ki a rendszer , hogy törölve van ez a felhasználó.Pedig ma regisztrálhatott, akkor hogy törölték ki már ilyen hamar?
-
Jégkokó
veterán
Valaki ma bejelölt az iwiw en ismerősnek, jött is egy mél, ahogy szokott, erre megnéztem az iwiw en a fiókomat és ott nem volt függő kapcsolatom, meg az embernek megnétztem az adatlapját és nem volt benne semmi se
-
SzalaiG
addikt
Jó a fórum címe!
Mikor lesz mindenkinek megint legalább egy meghívója? -
Integra
titán
na samara adott nekem 6 napot hogy megjelöljem ismerősnek...
[link] -
geckowize
őstag
már tudunk meghívót küldeni, akinek nagyon kell és aktívan figyel ide az tud küldeni embereknek ha nagyon akar.
Nem értem miről beszélsz. Arra célzol, hogy aki nem lőtte el az egy kvótát, az tud meghívót küldeni? Az poénos lenne pedig...
Április elsejei tréfával meg késtél 5 napot. Szóval? -
RIV
tag
Hogy tudom megnézni, hogy milyen régi ismerőseim vannak fenn, ha nem tudok regisztrálni. Regisztrálni csak meghívás alapján tudok. De mivel a régi ismerősöket nem tudom megtalálni, így ők sem tudnak engem megtalálni. Ha viszont nem vagyok megtalálva akkor nem tudnak meghívni.
Most akkor el vagyok veszve?
Csak nekem az az érzésem, hogy ez a 22-es csapdája!?! -
Baboon
senior tag
Gyerekek rossz a topic címe már tudunk meghívót küldeni, akinek nagyon kell és aktívan figyel ide az tud küldeni embereknek ha nagyon akar.
Amúgy már más is biztos írta de most én újra beírtam mert nem volt kedvem visszaolvasni -
törölt tag
válasz
musclemuseum #1553 üzenetére
Azt tudom, hogy látják az ismerőseim, csak azzal nem voltam tisztában, hogy az ismeretlenek számára is elérhetővé lehet-e tenni. Semmi más, pusztán az elv miatt érdekelt.
Az #1552 végét talán szerencsésebb lett volna így fogalmaznom: ''...nem is tudom, hogy lehetne-e ezen változtatni.''
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
A profilodon a kapcsolat menü alatt vannak az elérhetőségeid. Mindegyik mellett van egy lakat, ha kék színű a és nyitott a lakat akkor bárki láthatja azt az adatot aki ránéz az adatlapodra, ha piros és zárta a lakat (klikk bele) akkor csak az ismerőseid láthatják.
Egyébként pedig szintén ezen az oldalon van egy link, az adatlapod megtekintésésre és ott tudsz választani, hogy ismerősként vagy ismeretlenként szeretnéd megnézni a saját adatlapod így le tudod ellenőrizni a beállításokat. -
gregorik
senior tag
válasz
Motion_Blur #1545 üzenetére
Tiffany Rayne, de mért fontos? nem veheted el tőlem. =)
-
gregorik
senior tag
és bejelölt
hát nem aranyos? -
tcsfm
tag
Nem tudja vki hogy lehet az e-mail címet nem publikussá tenni az adatlapon?
-
Motion_Blur
félisten
Nem igaz, hogy a 2000 ismerős közül egy miért nem rúgja tökön az ilyet!
-
DigitXT
félisten
válasz
#72042496 #1535 üzenetére
Csodálkoztam, hogy engem nem talált meg
Mázlista.Amúgy először csak udvariasan megkérdeztem, hogy honnan is ismerjük egymást, mert látom, hogy két suli is stimmel, de egyáltalán nem rémlik... Sz*rt válaszolni, természetesen.
már nem is fogAz volt a legdurvább, amikor visszautasítottam, és 2 perc múlva újra bejelölt. Mod: privi megy.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
DigitXT #1532 üzenetére
Jaja, napokban éppen beszélték a haverok, hogy né'má' a Márkfy...több, mint 2000 ismerőse van! Csodálkoztam, hogy engem nem talált meg (suli alapján), mindenestre úgy látszik, már nem is fog.
Bár...van egy meghívóm, lehet, eküldöm neki.
Amúgy mi ennél durvább dolgokat is tervezgettünk vele, de psszt, mégiscsak nyilvános fórum.
_Volkovy_: LOL!
[Szerkesztve] -
Menotti
aktív tag
Csak egy kis hangos gondolkozás:
......nem lenne pofám(az egyébként évek óta nem látott ismeröseimtől) az iwiw -en keresztül valamilyen apró szivességet is kérni,megemlíteni.
Lehet túl maradi vagyok,de úgy gondololm,hogy ehez azért komolyabb ismeretség kell,mint,hogy kiderüljön,hogy a nagynénénk keresztanyjának a szomszédja majdnem beszélgetett az én üknagyanyám szépapjával..... -
DigitXT
félisten
Nem hiszem el: ez szupi!
Vagy 15x jelölt be, hiába utasítottam vissza mindig.
Mod2balika: szóval létező személy (volt): és ha hátbavágtam volna... egy szeneslapáttal? Akkor talán joggal jelölt volna be, hiszen találkozott már velem ill. a lapáttal, LOL.
Lényeg, hogy ennek az ámokfutásnak vége, ha igaz a hír.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ez a Márkfy egy őrült.
Sajnos ismerem, évfolyamtársam a Műszaki Egyetemen, s olyan, hogy akárhova beteszi a lábát, ott kitör a balhé.
Amúgy az iWIW-en nincs az ismerőseim között. -
Timma
csendes tag
Írtam mailt az iwiw gépháznak és most már végleg törölték a regjét.
Mindenkinek kösz a segítséget! -
aXXon
őstag
válasz
musclemuseum #1527 üzenetére
tenyleg meg van neki??
-
QuarK
senior tag
Mekkora egy #&@! ez a Márfky-s dolog... Remélhetőleg az iwiw-esek is észreveszik; csöndben kitörlik; majd a f@szát egy kiszáradásig szomjaztatott boci szája elé tartják... Szerintem míg ez nem következik be (legalább az első fele); nem tudsz tenni semmit; max. ahány közegen keresztül tudod, tudatni a gépházzal a szitut.
Agrregátor: Szóval akkor ''szellemként'' kísért?
[Szerkesztve] -
Timma
csendes tag
válasz
musclemuseum #1522 üzenetére
És akkor mit csináljak vele?
Hagyjam ott csak úgy, egyszer majd csak visszavonja a bejelölést alapon? -
Timma
csendes tag
válasz
musclemuseum #1520 üzenetére
Már a partnereim között, mert amikor még csak ''függött a kapcsoalt'', akkor sem volt más lehetőség, mint ''ismerem''.
Igen, márkfy gergő.
Köszi! -
Timma
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van iwiiw-es fiókom, de egy problémám is. Éspedig az, hogy tegnap bejelölt egy srác ismerősének, aki, gondolom én csak úgy mindenkit bejelölgetett, mert majdnem 3000 ismerőse van. A gond az, hogy nem tudom őt kitörölni a listámról. Ha megnyitom a profilját, csak a neve jelenik meg, meg az, hogy ''törölt regisztráló''. No persze nem törölt, hiszem írkál nekem, meg igencsak aktív.
Ha van ötletetek, hogy hogyan tudnám lerobbantani a parnereim közül, írjatok!
Köszi! -
Ultram3jor
senior tag
Köszönöm. Ez nem volt világos, és nem akartam elbaszni feleslegesen egy meghívót.
mod.: Jo, oks, nem kellett volna viccelödni. bocs
Pompi: Te nem arra háborodtál fel hogy ezt már kérdezték. Arra háborodtál fel hogy meghívot kértem (amit ugye negáltam a köv. hszben). És odairtam hogy ''bocs ha már volt a kérdés''.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Ultram3jor #1514 üzenetére
Persze, a meghívót vagy továbbadod egy már regisztráltnak; vagy felhasználod, és elküldöd egy e-mail címre.
Pompi: Meg hát nem kéne ezzel az ''ad valaki egy meghívót'' dologgal viccelődni, mikor paprikás a hangulat...
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
Ultram3jor #1514 üzenetére
Ahogy mondod... arra való a meghívó, hogy meghívj vele másokat...
(amúgy némiképp jogos a felháborodásunk, mert tucatszor kitárgyalt dolgokat kérdezel...) -
QuarK
senior tag
válasz
Ultram3jor #1512 üzenetére
- Valaki, akinek van, átpasszol egy meghívót.
- Egyszercsak valóban lesz mindenkinek korlátlan meghívója.
- Ismét csak egyszer, ki tudja mikor, kap mindenki egy meghívót.
A mikorral kapcsolatban áprilist ígértek, hogy ebből mi lesz, nem tudni; lehet, nem sok, 1 meghívó is jól hazavágná az iwiw-et, nem hogy korlátlan. -
Ultram3jor
senior tag
Mélyen tisztelt Pompi és QuarK: A topik cime világos. Nincs is vele gondom. Azzal sincs gond hogy vki káromkodik. Köszönöm a reagálást. Én hibáztam. De az hogy 1 hsz-el tovább nem látsz, az zavar. Mint mondtam, én hibáztam. Ujrafontolnátok a válaszotokat, ugy hogy megnézitek az utánalévöt is? Köszönöm!
-
musclemuseum
aktív tag
Sztem a korlátlannal megvárják a választásokat. igaz az még nem világos, hogy a mostanit, vagy a 2010-est...
Nehogy mindeki elkezdjen nyomulni, aztán ne legyen meg a várt részvétel a voksoláson.. -
QuarK
senior tag
válasz
Ultram3jor #1507 üzenetére
Bazd ki, kérdezd körbe az ismerőseidet; és ha nekink nincs, akkor így jártál -- a topkcímben pedig ott van, hogy
=============
NINCS MEGHÍVÓ
=============
És ha volna is, a legtöbbünk nem neked adná, hanem valakinek, akit valóban ismer.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
Ultram3jor #1507 üzenetére
Ezek szerint a topik címe nem világos?!
-
Ultram3jor
senior tag
#1477?
-
geckowize
őstag
válasz
musclemuseum #1505 üzenetére
Gyakorlatilag sehogy. Csak éltem egy kis politizálással.
-
geckowize
őstag
válasz
Motion_Blur #1500 üzenetére
Naja, de néha-néha még-még elő-előtűnik az a zöld kukoricarúd-féle fantaszőlő-logó.
Most egyébként sokminden nem működik (közös ismerősök, legrövidebb út, és maga a kit ismerhetek ajánló), illetve még a mottót is megszüntették, bár el is hiszem, hisz a választásokkor nem a legjobb esztétikai elem, egy névtelen, itt-ott csípősen (vagy éppenséggel vulgárisan) kifejező magánvéleményeket felvonultató gyűjteményt odabiggyeszteni a kezdőoldalra.
Bár a mottónak eddig sem láttam értelmét, max az lehet, hogy ki tudja egy szóban megfogalmazni saját mottóját, ami a korlázotott társadalom (pl betonjúzerek), vagyis a többség számára nemhogy nehéz, de lehetetlen is....
Csak az a baj, hogy a HÚZZUNK BELE az két szó. Nembaj, majd kapnak egy kis családi pótlék plusszot meg 25. havi nyugdíjat a fejlesztők és ez sem maradhat így. Meg az iwiw is kap egy kis vörös dizájntot.
Motion_Blur, a http://www.box.hunagyon helyes.
-
aXXon
őstag
válasz
Motion_Blur #1494 üzenetére
ki az a devon? linkeeeeeeeeeet
-
QuarK
senior tag
válasz
<>jana<> #1495 üzenetére
Hogy a rendszerből kizárják azokat, akiknek nincs ismerősük, aki meghívná őket, és feltehetőleg csak kefélőpartnert keresnének, vagy iqblaster narcizmusukat szeretnék táplálni; illetve azokat, akik szellemi színvonala nem fogja fel, hogy miért meghívós egy ilyen rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest