Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
margithid
veterán
Van valakinek core i3 3220 procija?
Érdekelne, hogy mennyire bika, 2 virtuális gépet szeretnék futattni rajta (xp), menne szeritnetek?
Fogyasztása nagyon jónak tűnik, gondolom melegedni se nagyon melegszik ebből kifolyólag.
Köszi! -
törölt tag
Esefelé jövök az eredménnyel.
-
Pubszon
veterán
Senki nem próbálta még kupak nélkül hűteni a procit?
Akinek víz van annak még könnyebb lenne, mert nem húzza lefelé a hűtő súlya. -
kovsol
titán
válasz
Norb3rto
üzenetére
Jó nekem egyelőre ez. 5e pénz volt, még anno az amd re vettem. Cooling swif2 venti van rajta, hangtalan teljesen így és az alaplapot se húzza egy kilós borda. MX2 van alatta.
Az nem tudom mennyit számít a melegedés szempontjából, hogy most a prociban lévő hd4000 ről üzemel a gép, mert csak holnapra ér ide az új vga kártyám. -
kovsol
titán
Úgy fest 4600Mhz még megy 1,18V -al, de már a H50 nem bírja lehűtni, hiába a kis feszültség, itt már 85 fokra is felmegy, marad a 4300Mhz itt még 60 alatt marad a kicsike. 3570k ról van szó. Pedig ígéretesnek tűnt a feszültség miatt. Igaz még a 4300 is bőven elég számomra mindenre.
(#7386) SymbianOS marad rajta, én nem vagyok ilyen elvetemült pár száz Mhz miatt.
-
TŁ
tag
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy egy i7 3770 procinal mi az a legmagasabb homerseglet ertek ami elfogadhato hosszzu tavon terheles alatt? Nincs tuning, alapon megy minden. Az letezhet hogy automatikusan allitja az ora jelet? Mert a cpu-z ben telepites alatt 3.80 Mhz ig az ures jaratos 1.8Mhz tol mindent lattam. -
TŁ
tag
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy egy i7 3770 procinal mi az a legmagasabb homerseglet ertek ami elfogadhato hosszzu tavon terheles alatt? Nincs tuning, alapon megy minden. Az letezhet hogy automatikusan allitja az ora jelet? Mert a cpu-z ben telepites alatt 3.80 Mhz ig az ures jaratos 1.8Mhz tol mindent lattam. -
-
Norb3rto
őstag
Z68 as lappal ki tudom használni ivy vga vezérlőjét?
-
Repsol600
addikt
Egyenlőre akkor inkább hagyom az újrapasztázást...
Majd talán egyszer. 
-
Tegnap este tettem egy pötty pasztát egy sim kari réz érintkezőjére, levegőt is kap, megnézzük megeszi e.
-
cut
aktív tag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem. Volna egy Asus p8z68 pro gen3 lapom hozzá corsair vegance 1866Mhz es ram. (9,10,9, 27)
És most beleugrott egy i7 3770 proci.
Nem akar stabilan műkődni, probáltam az időzitéssel játszani. De annyira nem értek hozzá.
Valaki tudna segíteni?
Válaszokat előre is köszi.
Cut
-
Norb3rto
őstag
Esti eredmény, holnap még próbálok faragni a feszből

-
-
Repsol600
addikt
Ez a Liquid miben különbözik a 2500-as változattól? Kevesebb van benne?

[link] -
-
Nem kráteres, előtte volt az én csak szintbe hoztam. A látszat csal!
Hát valóban sokat hozott, kicsit megrántom hátha jobban megy!

-
Na akkor lássuk a medvét. OFF
-
HSM
félisten
válasz
SVLaller
üzenetére
Emlékeim szerint régebben teljesen jó volt, ha tjmax -20-on használtad, Intel doksik szerint is. IB-nél ellenörizni kéne, de szvsz nem változott, tehát 85 fokig teljesen jó vagy. Én úgy gondolom, nagyságrendekkel többet árthat a procinak a túlzott húzás, mint a tartós Tjmax -15 fokos höfok...
A másik oldala a dolognak, egy normális hütövel simán majdnem mindenkinek jó 4400-4500 körül gyári állapotban, efölött meg már úgyis csak eröltetett feszeléssel vagy speckó hütéssel mennének. -
Norb3rto
őstag
Mennyi max feszt adhatok a procinak?
-
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Kungzi már rendezve van, pénteken találkoztunk vele, kifizette az egészet (160k)
Már csak a 6990 ára van (100k) Azt nem tudom honnan fogja, ugyanis még vannak számlák, és mást már nem tud eladni... Úgyhogy az valószínűleg majd levonásra kerül a fizetéséből
Teljes az elkeseredése. Elhagyta a nője is a túl sok adósság miatt
Így nem is lehet egyről a kettőre lépni, ha csak halmozza az adósságot.
Én annyit tudtam segíteni, hogy eladtam amit lehetett, amit meg nem vittek el azt meg megvettem én. ( 3x2GB ram, és a Corsair HX1000W)
Bár még nekem is lóg 65k-val, de remélem az bejön neki a televíziójából, különben mérges leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem nagyon vigyáztam rá és nem sikerült lesarkazni így se, még a mai napig megvan az a proci. Akkor még kellően őrült voltam az ilyesmihez

Elő a csiszológéppel! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amikor megvettem az NX-2-t és 8-10 fokot hozott a sima pasztához képest akkor is leesett az állam, de ez nagyon komoly még ahhoz képest is.

ÁÁÁÁ