- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Egyszerű használat közben laggok, mikro laggok. Gyarta üzemidő, térerő problémák. Nem kell ehhez egyáltalán power usernek lenni. Elég a normál használat, hogy a fos exynos hátrányait lássa valaki. Aki nem veszi észre, az maximum azért nem, mert nem használt normális snapdragonos samsungot.
-
klaya86
senior tag
Hát én használtam 888as S21fe - t. Terhelés nélkül nem melegedett, de ahogy elkezdtem Codozni, fél óra után forró lett, jött a throttling. Akku idő kuka volt. Emiatt cseréltem le egy gen1-es realme gt2 prora. Ég és föld volt a két proci. Közel sem volt olyan forró, inkább csak meleg. Throttling nulla. Üzemidő meg lazán 7 óra sot/nap. Úgyhogy van összehasonlítási alapom.
-
klaya86
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1 üzenetére
Azért van egy 50e forintos felár az s23 javára. Illetve akinek kicsi a 6.1-es S23, de az s23+ mondjuk már drága lenne (420e), nekik tökéletes választás árban és méretben az fe. Főleg ha tényleg gen1 van benne. Eddig úgy volt, hogy itthon exynos procis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest