- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Na végre
-
törölt tag
Kinek hogy. Én pl most raktam töltőpadra az s24 ultrámat. Még a vezeték nélküli gyorstöltés opció is ki van kapcsolva. Azt írja hogy, töltési idő 4 óra 27 perc.... Van időm kivárni. Nincs hozzám nőve. Csak azt akarom mondani, hogy nálam nem szempont a 27w. Bár az is igaz, hogy volt helyzet amikor pont kapóra jött anno a Oneplus 8T 65w-os töltése. Mondjuk alapesetben azt is lassan töltöttem. Én ilyen buta madár vagyok na.
-
törölt tag
Végre
-
Szlovi
senior tag
Szimpi ez a pixelteló ,főleg a mére miatt. Végre nem egy Samsung - Xiaomi tucattermék,de az a 27W-os "gyorstöltés ... na,azzal jó az elektronok közé csaptak
-
fatal`
titán
válasz tomboy0013 #43 üzenetére
eddig is be lehetett szerezni normális garival
Ez így van, csak drágábban, mintha mondjuk a GStoreból lehetett volna megvenni. -
ghiottone
nagyúr
Erre kíváncsi leszek, mármint a GStoreban is elérhető lesz-e és milyen eltéréssel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
tomboy0013
veterán
Ami lényeges lenne a Pixel-hez tartozó szolgáltatások, eddig is be lehetett szerezni normális garival, szóval ez annyira nekem nem lényeg. De szerintem a szolgáltatások úgy sem lesznek elérhetőek. Pl a baleseti vészjelzés is csak az USA-ban elérhető, hiába támogatott több európai ország is. Meg szerintem a Call screen is. Ha ez így van, ide is felesleges várni.
-
fatal`
titán
Ideje volt már.
-
Azie
őstag
válasz joelke HU #26 üzenetére
ha kinti címre rendeled (kb bárhova - szlovákia, ausztria), akkor nem 27% az áfa, hanem általában 10-15% közötti. gondoltam ez azért általánosan ismert tény
nem elhanyagolható módon akciók is szoktak lenni, nem csak kamuleárazás, mint itthon[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Technoman
őstag
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a "régiek" (7/8 széria) is hivatalossá fognak ezzel válni-e, ill. az ősszel jövő új széria is hivatalos lesz-e kishazánkban.
-
Drughi
addikt
Szuper hír!
Ha bekerülne a szolgáltatói kínálatba is 5g támogatással (ami így már adott is lesz) akkor az egyik legnépszerűbb készülék lehetne az aktuális Pixel "a" modell.
Szürkeimportos árakat nézve pont annyiba kerül mint az aktuális Samsung A5x modell.
Én nemrég vettem egy Pixel 7a-t, elfogadva, hogy 4G van, de Yettelnél már megoldották és van 5G is:
-
Csepy
őstag
Jelenleg 238k az alzán a sima pixel 8 128GB-os és 268k a 256GB-os, 3 év alza garanciával (és ők nem tunnek el 3 éven belül).
Na most ez ilyen 200-220-ért abszolút nem lesz ajánlott kategória.Regards: Csepy
-
törölt tag
én az árra leszek kivàncsi..
[ Szerkesztve ]
-
gadecstam
csendes tag
27W-os töltés? Nem lesz sok?
-
Azie
őstag
nem tudom miért lesz selling point a 14% magasabb ár egy amazonos rendeléshez képest, amit futár visz hoz garizásnál
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
himpike
aktív tag
Tényleg a TMX a szervize...?
-
Ganzer
aktív tag
Ha lesz Yettelnél, tuti behúzok egyet.
-
Obyboy
addikt
Jó hír, hogy nyitottak errefelé is.
Remélem nem csak a 8a hanem a teljes Google áruház elérhető lesz."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
FireKeeper
nagyúr
na végre, ez igazán jó hír. pont aktuális lesz nekem is a váltás.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
joelke HU
senior tag
Igen én is ezen tépelődtem. Alapjáraton tetszene az ára is jó a 2a-nak, de amióta van itthon egy iPhone 15, azóta nagyon akarok egy normális méretű telefont persze Androiddal. Sufniból 130 kb a pixel 7a is, de ha ez most hivatalos helyről, mint modjuk az MM, elérhető lesz a 8a, akkor inkább megvárom azt.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
zzola
titán
válasz MikeWazowski #15 üzenetére
Ideje volt már. Ez az ország elég sok mindenből kimaradt eddig...
-
L4mie
veterán
Na ez kell, sallangok nélküli alap mobil, mint anno az op3-am volt....az még mindig megy 2016 óta stabil és nem kellett FR neki
(igaz már csak backup meg babakameraként funkcionál elvált a kijelzője a háztól, de megy )
csak ne legyen teniszütő méretű, nothing 2a-tól ezért fordultam el, sajna nagy (tudom igények...)[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MikeWazowski
veterán
Banyek, nap híre. Azért ez nem semmi. Így a semmiből eléggé váratlanult ért.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
őstag
Nagyszerű, remélhetőleg a régebbi készülékek garanciális javítása is adottá válik ezáltal itthon.
-
Wesiz
tag
mindenképp jó hír, kár hogy pont akkorra érnek ide az "A" szériás pixelek mire a lényegi részüket és az igazi vonzerejüket elvesztették.
-
kbyte1024
veterán
27watt?? Aztaaaaaaa
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
mad823
őstag
-
zzola
titán
Remélhetőleg a szolgáltatók is támogatni fogják a mobilokat...
-
spect80
senior tag
és akkor lesz hivatalos Google store is ezekben az országokban emiatt?
szerk.: és ami még fontosabb, a Pixel szolgáltatásai így elérhetővé válénak magyar nyelven is?[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Így legyen! Bár rövid ideig használtam csak Pixel7-et, de alapvetően tetszetős mobilok a Pixelek.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Ricardo
titán
Ez jó hír. Remélem nem egyszeri alkalom a forgalmazás, és a jövőben kaphatóak lesznek nálunk a pixelek.
-
Punja
lelkes újonc
Ideje volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...