Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz Teringettét #9 üzenetére
Simán jó képek ezek, ahhoz képest h mikor készültek. Látatlanba tuti nem hiszem el, hogy akkori képek.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
HThomas
őstag
Tegye fel a kezét, aki szerint ez a kaputelefon minőségű
Jó volt ez a minőség közel 20 éve, az akkori kijelzőkön, de azért ma már túlhaladott a kor. Mobilon nézve még elmegy, de egy mai monitoron vagy TV-n már nem néz ki jól (és akkor finoman fogalmaztam).Amúgy jók voltak akkoriban a Sony-k, nekem K750 és K770 is volt, szerettem mindkettőt. Milyen jó volt már a fizikai kameravédő, nem kellett félni attól, hogy összetapicskolom a kamerát, ráadásul a fedőt elhajtva rögtön indult is a kamera szoftver.
-
pepe792
tag
Olajfestménynek elmegy.
-
KROK640
nagyúr
A Teringettét! Trükkös ...
Nekem a Nokia 6300-ba volt 2 Mpixeles kamera, és amikor az első pár képet lőttem vele, akkor oda voltam, hogy micdsoda képet csinál. Igen, ideális fényviszonyok és távolság mellet tényleg elég jó képeket lehet velük lőni, míg pl a fix fókusz vagy a fényviszonyok nem fordulnak ellene. Félhomályban a Nokia 6300 hamar kibukott.
Emellett a képalkotó szoftver is nagyon számít, a Nokia Lumia 630-asomnak csak 5 Mpixeles képe volt mégis gyönyörű képet csinált ahhoz képest.A Lumia 630 :
Lumia 630-1
Lumia 630-2
Lumia 630-3
Lumia 630-4Honor V20 :
Honor V20-1
Honor V20-2
Honor V20-3
Honor V20-4Jól látszik, a képalkotó szoftver (és a beállítások helyes alkalmazásának a) fontossága.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
tibaimp
nagyúr
Teringettét: Ott a pont!!
DrBubo77: Nekem is sokáig megvolt, és valóban akku kellett volna bele, de aztán a gyerekek tönkretették és így leadtam a méh-be.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
novinyul
veterán
A K550i rendelkezett AF-l ami azért sokat dobott a képek minőségén
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest