Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Covidról nettó faszságokat mondott/mond végig, szoftverfejlesztés témakörében irtózatos ökörségeket mond a Twitternél, politikai megnyilvánulásai nettó altright/qanon szintűek - szóval az "általában nem is mond hülyeséget" simán nem állja meg a helyét, és akkor nagyon megengedő voltam
-
bármilyen sajtó tud hanyag lenni, egy telex meg aztán pláne. ezek a két média amúgy független, mert az finanszírozói függetlenséget jelent. értékrendjében nem független, de azt egyrészt nehéz is lenne, másrészt manapság valahogy igény sincs rá.
musk amúgy több, mint szemét, azért egy szektás barom is egyben, beleugat mindenbe, hajmeresztő butaságokat, sőt, konkrétan konteókat is terjeszt stb. ott van a "rakétamérnök fizikus" imidzse, de azért látszik, hogy inkább gazdag, mint tudományos gondolkodású zseni.
-
kicsit megkövetlek, dani tényleg túltolja. szerintem sok jogos van a kritikáiban, de túltolja, ráadásul amiket jósolt, nem jött be. musk egyébként egy igazi hólyag, de ez nyilván nem jogi kategória.
(a nyugatfóbiánál egyébként mi sem áll távolabb tőlem, sőt, az ukrán topikban linkelt tegnapi cikket olvasva pont azon gondolkodtam, hogy én tényleg a nyugaton belül is atlantista nyugati vagyok, még csak nem is kontinentális)
-
Noukoum
veterán
Szerk:
A bíróság egyébként egyértelműen kimondta hogy Musk nem felelős.Az a baj magyarországra csak a külföldi lapok címei jutnak el, amik meg kiragadott mondatok jellemzően. Ami persze nyilván csak akkor zavarja az embert ha olyat hall ami nem tetszik (orosz, magyar, republikánus propaganda stb.)
Pedig ha valaki értelmes és elolvassa, akkor láthatja hogy nyugaton tisztességesen leírják a helyzetet, majd jön a telex (pl.) és leírja hogy mekkora szemét ez a Musk.
-
megnyerte, sajnos. de ha megnézed a részleteket, vicc volt az egész, egyetértek nemes danival. a kár mértékét kellett volna megállapítania az esküdtszéknek, ehelyett elvitatkozgattak azon, hogy okozott-e kárt (azt már kimondta a bíróság, hogy igen, és csak a mértéke volt a kérdés).
a teszlarészvény is visszamászott, az fsd is tovább vandálkodik az utakon, szóval a karaván halad, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest