- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Ezekiell #118 üzenetére
De ez megint afféle sajtós "egyszerűsítés", hogy lehessen még jobban szörnyülködni, csámcsogni valamin. (Mintha a valóság nem lenne eléggé hajmeresztő... de hát sajtó, és ha lehet mééég nagyobbat...) Pl. lehet, nem csak ő lenne ott, hanem odarángatott pár programozót a többi cégéből. Aztán lehet, hogy elve arra számított, hogy címzettek töredéke fog csak megjelenni, tehát, több idő jut egy emberre. Sőt, lehet, csak arra volt kíváncsi, ki gondolja őszintén, hogy ő hasznos volt, és így egyáltalán meg mer jelenni. Nem 4D sakk egyik sem. Én nem tudunk sokat ilyen részletekről... Csak hogy elég nagy a káosz...
-
dolon75
senior tag
-
ddekany
veterán
"Azért csinálják az alkalmazottak, mert fizetnek nekik. A pénzért csinálják."
A pénz szükséges, nyilván, és persze a magasabb fizetés jobbam esik. De pont szoftverfejlesztő egy olyan terület, ahol jellemzőbb (értsd: van pár százalék aki ilyen), hogy a pénznél nagyobb a súlya annak, hogy a valami fost kalapálsz, vagy lehet olyat alkotni, ami tetszik. Pláne ha látod, hogy hasznos is. OK, legalább is amíg nincs család, mert onnantól kezd szar lenni lelkiismertileg, hogy nem tisztán a többet fizető helyre hajtasz. Persze, azért egy Elon féle hajtós cég már túlzás szinte minden szoftvernél... mert nem csak a munkával akar foglalkozni az sem, aki amúgy motivált.
-
bambano
titán
ez egy idióta.
már én sem tudok rá mást mondani.
2022-ben azt mondani, hogy hacsak nincs családi vészhelyzet, akkor péntek délután intézz magadnak repülőutat friszkóba oda-vissza, hogy 5 percig haptákoljál a főnöki irodában, az teljesen nonszensz.ha nekem ilyet mondana egy főnököm, mindegy, ki lenne az, kinek hinné magát, én bizony elmondanám a véleményemet a nőági felmenői foglalkozásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest