- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszegőII
tag
hmm pörög a topic
-
sziszegőII
tag
Következő kérdésem, hogyan tudom mac os x alatt formázni a hdd-t. Winfos gépből raktam bele tehát ntf-s a filerendszert. Meg kellene formázom.
-
sziszegőII
tag
Sziasztok!
A mai naptól kezdve kiirtottam a windows-t a házamból!
De! Mivel eddig windows-os fenegyerek voltam a unix olyan most nekem mint gyúknak az abc.
Na jó azért nem de..... Szóval már régen meg akartam tanulni de mikor az első komolyabb akadályba ütköztem akkor inkább visszaültem a win hez és abba maradt a dolog.
A helyzet a következő:
3 gép van idehaza egyiken Solaris 10 fut x86-os, a másikon mac os 10 a harmadikon pedig cellural irix 6,5
Ebbe a topicba várok tőletek linkeket ingyenes és hasznos progik letöltőhelyeiről stb stb Illetve a hasonszőrű kollégák kérdései jöhetnek...
Akkor meg is kezdeném
Első nagy problémám hogy Irix alatt sehogy nem tudom a netet szórabirni. A szitu dhcp van itthon egy router osztja meg a netet solaris/mac alatt semmi gond nem volt mengy minden de irix alatt nincs látszólag minden rendben van. Mi lehet a gond? /tudom többet kellene irnom a problémáról de inkább kérdezzetek mert azt sem tudom hogy eszik e vagy isszák/ Annyit hozzá kell tenem hogy a mac és az octane látják egymást apple talk protokolon keresztül de semmi egyéb tehát a hardverhiba kizárható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest