Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vaddesz

csendes tag

válasz oneiro #3 üzenetére

Na hela!
    Jómagam is hónapok óta vadászok egy nekem megfelelő flash MP3 játszóra. Rengeteg fórumot végigböngésztem és jelenleg ott tartok, hogy valszeg egy iRiver IFP 790-et fogok venni. Sajnos eddig tól sok gagyi cuccom volt, és egy idő után rájöttem, - és senkit nem szeretnék most megsérteni! - hogy egyszerűen nem engedhetem meg magamnak a sok olcsó vackot!
    Igazad van, az n10 jóval visszafogottabb, diszkrétebb kinézetű mint a 790, de csak két dolog, ami - részemről - a 790-es mellett szól:

n10:
    -beépített Li-polymer akksi, a linkelt oldal szerint max 11 óra játékidővel
    -USB 1.1

iFP 790:
    -cserélhető AA méretű elem v. akksi, kb 40 óra játékidő 2300-2400mAh-s akksi v. elem esetén
    -USB2
    -le bír játszani OGG-ot is (bár valszeg az n10 következő firmware-jében már benne lesz az is)
    -igaz, hogy eleinte nem tetszett,de idő után meg lehet szokni a piros pizsamáját :)

Asszem a kétféle USB kapcsolat közti különbséget nem kell részleteznem, a cserélhető ill. kivehető akkksi/elem meg nekem szimpatikusabb. Ennyi.
    Ja és a 790-et az infopatika 53,900-ért házhozszállítja neked. Az árban benne ven a száll.költség!
    Na, szóval ne kapkodd el, inkább várj egy-két hetet-hónapot, menj el személyesen kipróbálni mert csúnyán bele lehet ugrani rossz vásárokba!

Aktív témák