Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
vaddesz
csendes tag
Na hela!
Jómagam is hónapok óta vadászok egy nekem megfelelő flash MP3 játszóra. Rengeteg fórumot végigböngésztem és jelenleg ott tartok, hogy valszeg egy iRiver IFP 790-et fogok venni. Sajnos eddig tól sok gagyi cuccom volt, és egy idő után rájöttem, - és senkit nem szeretnék most megsérteni! - hogy egyszerűen nem engedhetem meg magamnak a sok olcsó vackot!
Igazad van, az n10 jóval visszafogottabb, diszkrétebb kinézetű mint a 790, de csak két dolog, ami - részemről - a 790-es mellett szól:
n10:
-beépített Li-polymer akksi, a linkelt oldal szerint max 11 óra játékidővel
-USB 1.1
iFP 790:
-cserélhető AA méretű elem v. akksi, kb 40 óra játékidő 2300-2400mAh-s akksi v. elem esetén
-USB2
-le bír játszani OGG-ot is (bár valszeg az n10 következő firmware-jében már benne lesz az is)
-igaz, hogy eleinte nem tetszett,de idő után meg lehet szokni a piros pizsamáját :)
Asszem a kétféle USB kapcsolat közti különbséget nem kell részleteznem, a cserélhető ill. kivehető akkksi/elem meg nekem szimpatikusabb. Ennyi.
Ja és a 790-et az infopatika 53,900-ért házhozszállítja neked. Az árban benne ven a száll.költség!
Na, szóval ne kapkodd el, inkább várj egy-két hetet-hónapot, menj el személyesen kipróbálni mert csúnyán bele lehet ugrani rossz vásárokba!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest