Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
zsalesz #2599 üzenetére
Kicsit tartok is tőle
néztem a YT-on olyan videókat, amikor bekerült a játékba a eső, hát volt baj rendesen, még a rutinos öreg rókák is közdöttek mint malacok a jégen
Holnap két év kihagyás után jön az újrakezdés...az a problémám hogy sok autóm már nem felel meg az új szezonnak. Újra kellen vásárolnom őket, a GT3-as autók közzül most csak a Lamborghini Huracán GT3 EVO és a Mercedes-AMG GT3 2020, pl az Audi, Ferrari már nem.
-
paler
aktív tag
Köszi a választ
Ez elég szomorú....de legalább a színvonal javult az elmúlt két évhez képest? Illetve az esős futamok mennyire részei a szeriáknak? Csak azért kérdezem, mert amikor még aktívan versenyeztem, akkor az eső mèg nem volt a játékba.
Egyébként történt az elmúlt két évben az esőn kívül komolyabb változtatás, fejlesztés? Vagy csak kisebb kaliberű fejlesztések voltak, amik komolyabban nem módosították a játékot? Én annó főleg ISMA és GT3-as szeriakba versenyeztem. Ezek még mindig népszerűek? -
paler
aktív tag
Sziasztok!
2 év pihi után újra befizetnék iR-re. Első körben 3 hónapos előfizetésre gondoltam.
Régeben volt lehetőség kuponkóddal kedvezményesebb előfizetésre.
Most is van ilyenre lehetőség? -
paler
aktív tag
Sziasztok!
Kiszeretném kipróbálni a iRacinget. Tud nekem valaki küldeni PÜ-ben 3 hónapos ingyenes kódot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged