Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz
kismadar12 #2881 üzenetére
Indult liga futamokon mint reklám arc, aztán kb minden futamon bennevolt valamilyen óriás bukásban, persze ő szerinte mindig másik a hibás és őt szándékosan levadászták, futamok után ment a köpdösés discordon, teljesen besértődve
Na mindegy a lényeg, hogy attól mert ő nem tol iRacinget, az marhára nem azt jelenti, hogy szar az iRacing ... -
adrian360
őstag
válasz
kismadar12 #2879 üzenetére
most megnéztem előző hónapban ETS2-t, Assassinn Creedet, Detroitot, F1 managert és kb minden mást többet tolt mint LMU-t.
és mikor jön az új F1 játék akkor éppen azt fogja tolni éjjel nappal, és akkor az lesz a legjobb istenkirály überjáték. -
aktív tag
válasz
kismadar12 #2869 üzenetére
Bence játszik amúgy iRacinget streamben évi 2-3 special eventen meg az időszakos ligákon kívül? És hát ja, neki időnként sikerül pár elég nagy kapufát lőnie az élőkben.
Moradnál ugye volt még a kesztyűs blama is, a saját, amúgy nem olcsó szimes kesztyűivel voltak problémák, és messze nem volt professzionális a kommunikáció az ügyfélszolgálattól, illetve felelősséget kb. semmiért sem vállaltak, sőt ment a publikus felületeken az üzenet törölgetés is nagy erőkkel.
Nálam iRacing kapcsán a kedvenc Matt Malone. Kellően jó ahhoz (~4000 IR), hogy lehessen tőle tanulni, cserében megfelelően lazán veszi a meneteket ahhoz, hogy szórakoztató is legyen.
-
pRoject22
őstag
válasz
kismadar12 #2875 üzenetére
Ez igen, én ezt nem is tudtam, ha ez real info akkor egy gyökér a csávó
-
adrian360
őstag
válasz
hát ha neked Morad irritáló, akkor nem tudom hogy bírod nézni Balazsin Bencét
akkora az arca hogy egy ikeás kék szatyor kicsi lenne rá sapkának.
-
pRoject22
őstag
válasz
szépen magára haragított elég sok embert
Szerintem kell ahhoz egy intelligencia hányados ,hogy nem haragszok meg valakire azért mert neki más a véleménye mint az enyém, néztem én is őket, az biztos, hogy jelenleg az LMU-val jobb menni de az iR meg jobb szolgáltatás, az LMU gumifizika kellene az iR-alá és probléma meg lenne oldva szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged