Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziti.peti!
csendes tag
Mert a kijelzőben van a világítás. Ha nem zavar, szerintem ne foglalkozz vele. Ezt nem érdemes eladni. Az egyik legjobb lejátszó, és ahhoz képest még jó kijelzővel is csak max 15öt kapnál érte. 3-4 ezerért lehet kapni kijelzőt. Nekem is szokott lenni használt, de most sajna nincs. ha esetleg befut egy szólok.
http://olx.hu/hirdetes/ipod-5-5-gen-video-kijelzo-2-db-ID2P3UX.html#74a4ae8b45
most találtam.
Szívesen kicserélem neked, ha megveszed. Párat már csináltam.
Üdv. -
Sziti.peti!
csendes tag
-
Sziti.peti!
csendes tag
válasz
ted_mosby
üzenetére
Sok jót olvasni az e30-ról, és a maga 12 ohmjával biztosan kihajtja egy ipod classic! szerintem jó páros lesz!
Simán rá tudod tenni az mp3-aid, itunes-ban, nem nagy ördöngösség, nem kell hozzá zenéket venned!
A hirdetésnek azonban nézz utána, mert lassan egy éve tették fel!
üdv. -
Sziti.peti!
csendes tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
jofogason van egy rossz! 1200-ért! "működésképtelen ipod" keress rá, hátha a kettőből lesz egy! csak tipp! én megpróbálnám!
-
Sziti.peti!
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/apple_ipod_video_30gb_2/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/apro/apple_ipod_video_60gb/hsz_1-50.htmlhátha érdekel valakit!
-
Sziti.peti!
csendes tag
nem bírom feltenni a képet! később!
-
Sziti.peti!
csendes tag
válasz
jubilleum
üzenetére
na erről beszélek! nem ér többet 5000-nél ha jó az akksi és nem túl karcos, nincs szétfeszegetve!
ne értsetek félre, nem eladni hanem venni szeretnék!
(ha valakinek van hibás, keressen meg! de javítást is vállalok!)
több rosszal találkoztam és 10-ért akarják eladni én meg mondom hogy 5-öt adok postával aztán kiröhög!
én meg őt hogy akkor adja el tízért ha tudja! tele vannak a hírdetések 10-15e-ért működőkkel!
szóval nem én vagyok a hülye?!:-) -
Sziti.peti!
csendes tag
én is feldobnék egy kérdest mert már többször értetlenkedőkbe akadtam!
a kérdés a következő:ki mennyit adna egy használt, hibás hdd-s 30gb-os ipod videoért?
-
Sziti.peti!
csendes tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
" Az 5. generáció és azelőttiek
hivatalosan nem is classic-ok voltak
hanem simán iPod." -ezt senki nem vitatja szerintem mert ez egyértelmű! illetve pontosabb az hogy ipod + név(photo, video)ill. generáció, mert nem csak simán ipod, volt mindegyiknek elnevezése, a nano is ipod mégse soroljuk ide! a classic is ipod! de ebbe ne keveredjünk bele, szerintem csak elírtad!
" Így ha hivatalos
alma szemszögből nézük akkor mind
a video után nem simán ipod hanem
egyformán csak simán classic." - ez butaság! pontosítok: ipod classic, nem simán classic! meg nem is csak video hanem ipod video!
tovább: az a baj hogy nem 2 hanem 3 hullámban jött ki a classic: 2007 - ben 80-160gb-os(vastag 160as), 2008 - ban a 120as ès 2009 -ben a 2. 160-as de ez a vékony!
oké hogy fórumokon ebayen 7th generáció de akkor az a 2009- es 160gb os classic, kizárólag! a 120gb-os és az első 80ill 160as a 6. generáció!tehát a 120gb-os ipod classicod az egy:
6th. gen. ipod classic! -
Sziti.peti!
csendes tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
http://support.apple.com/kb/HT1353?viewlocale=hu_HU&locale=hu_HU
az 5.generációs videó után nem is írnak generációt, csak hogy classic! meg oké hogy a 80-160gb-os együtt jött ki de a 120-as 2008-ban a 160-as meg csak 2009-ben! tehát ha ez alapján akarjuk sorolni akkor a 120 a 7th. gen. a 2009-es 160-as meg a 8.
nincs igazam?
szerintem az 5. után az a legtisztább ha classic, évszámmal megkülönböztetve!
:-o
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest