Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Sürgős segítséget kérek!
A lényeg: eltűntettem az 50GB-nyi mp3 gyűjteményemet. Az a 20gb maradt, ami az ipodon van. Na most van rá mód, hogy visszamásoljam a vinyóra? -
-
divot
veterán
Először nézd meg, hogy föl van-e töltve, mert ha minimális szufla sincs, akkor nem tud annyira sem fölcsatlakozni, hogy elkezdje usb-n tölteni.
Aztán pedig csinálj egy chkdsk-t: amilyen betüjellel bejelentkezik az iPodod, ott jobb egérgombkattintás, tulajdonságok, aztán Eszközök, és Hibaellenőrzés. De megoldhatja egy Reset is a gondot. -
divot
veterán
Ú, most olvasom, hogy nem az iPodot, hanem a dokkot kérdezed.
Szóval nálam a dokk nem a pc-re van kötve, hanem a Hi-Fi erősítőjére, úgy, hogy a hálózati adapterről a firaware-n keresztül kapja az áramot. Mivel az USB és a Fireware kábelnek is ugyanolyan a csatlakozója, így mindkettővel használható a dokk. -
divot
veterán
USB-n is megy, természetesen. Ilyenkor automatice tölti is az akksit. Az iTalk felvételi minőségén nem lehet javítani, bár azt írták, hogy a hardver alkalmas lenne a tökéletes minőségű rögzítésre, csupán a szoftver buta, tehát valamelyik következő firmware változat javíthat a helyzeten. 7K-ért pedig odaadom, ha kell. Nekem azért nincs rá már egyáltalán szükségem (ott áll a dobozában), mert megtartottam a régi Diva-t, és azt használom diktafonként.
-
divot
veterán
Az furcsa, mert akkor valamit rosszul csinálsz. Az iTunesban végrehajtott változtatások előbb a vinyón írják át az idtagot, aztán updételed az mp3 lejátszót.
A Tag&Rename annyival jobb, hogy ez speciálisan az mp3-k rendezgetésére lett írva, így az iTuneshoz képest plusz funkciókkal is bír.
Mivel téliszünet van, és ez sok szabadidőt jelent
, szerintem töröld le az összes hiányos mp3-dat az iPodról, csináld meg őket a Tag&Rename-ben (emlékeim szerint ott a CD-ket is tudod sorszámozni, tehát az albumok is megfelelő sorrendben követik egymást), és után töltsd föl az iTunessal.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
A scrollozásra nem lesz megoldás, legfeljebb firmware frissítés után, de azt viszonylag gyakran ki szokták adni, szóval nézegesd.
Az mp3-k rendbetételéhez pedig ajánlom a Tag&Rename nevű remek programot, 20GB-nyi adattal végeztem néhány óra alatt. Például a file nevéből kitölti az idtagokat, és egyéb finomságokat is tud. -
divot
veterán
iTalkot nem érdemes venni, mert gyönge minôségben rögzít. Ha mindenáron szükséged van
egyre, akkor vedd meg az enyémet, egyszer használtam.
Wav-ba rögzít. 
Egyébként ha halknak találod az mp3-kat, akkor az iTunes programban jelöld ki valamennyit, és
hangosíts föl ôket a csúszkával. Én toltam rajtuk két pücöknyit, és nincs élô ember, aki maxon
el bírná viselni. -
divot
veterán
Mer ilyen még úgysenincs.

Komolyra fordítva a szót, ha valakinek van 4. generációs 20, vagy 40 GB-os iPod lejátszója, igazán kisegíthetne néhány infóval. (Van a menüben egy-két dolog, ami nem tiszta, illetve a felvétellel sem vagyok kibékülve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, szerintem töröld le az összes hiányos mp3-dat az iPodról, csináld meg őket a Tag&Rename-ben (emlékeim szerint ott a CD-ket is tudod sorszámozni, tehát az albumok is megfelelő sorrendben követik egymást), és után töltsd föl az iTunessal.