Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ko9

addikt

válasz katt777 #2702 üzenetére

Hali!
    Az iTunes letöltve 93Mb, nem 2x100... Honnan akartad szedni? Innen a jó... Én egyébként régen is használtam iTunes-t, mikor még iPodom hírbe se volt, de a hasonlóan jó, ingyenes MediaMonkey szintén kezeli a iPodokat... Bár sztem a iTunes jobb...

A hangminőséget megnézem, rippelek vmit FLAC-ba és átkódolom Apple Loseless formátumba iTunesba, kíváncsi vok úgyis fog-e recsegni...

Amúgy én az AKG K324p-s fülesemmel tökéletesen megvok elégedve... Igaz nem az a csúcskategória, de árához képest jó (4000HuF-ért vettem innen). Ja és ha jó a füles, akkor gyárilag be van állítva, és nem kell hozzá EQ csak az alap... Énis azon használom

Üdv: Ex

• bwoay

nagyúr

mint valaki írta korábban, megy az itunes net nélkül is, ha ilyen irányú kételyeid vannak. nekem nem ajánlott semmit, mert nem használtam :D de eleve itunes sem kell, ha nem akarod. a hi-fis hasonlat meg pont azért jó, mert ott sem úgy csinálja az ember, hogy vesz 80-ért erősítőt, a hangfal meg már oly' mindegy, csak szóljon. ez a szemlélet valahogy nem jön át sokaknál, amikor hordozható lejátszókra terelődik a téma, pedig itt is igaz, hogy a jó fej-/fülhallgatót meg kell fizetni, és sok értelme nincs egy komoly (nem feltétlenül drága) lejátszónak, ha egy szar füldugóval (mondjuk a gyári tartozékok 99%-a ilyen) ledegradálod a hangminőséget a béka segge alá ;)

iTunest akár most is letöltheted, hátha összebarátkoztok.
    "Amúgy csak szar (túlvezérelt) felvétel recseg, önmagában az EQ-tól nem fog."
    nem is AZ EQ-tól recseg, hanem az iPodok EQ-jától. de szerintem ne úgy próbáljuk meggyőzni egymást, hogy mi tapasztalat alapján mondunk valamit, neked meg van egy teóriád ;]

icecave:
    az nem annyira jó, ha több a basszus a cx300-hoz képest, mert már az is túloz rendesen, szóval távolról sem kiegyenlített a hangja, a magasai sem szépek, a mélyek sem pontosak, meg a középtartományt is színezi. DE! a gyári füldugóhoz képest olyan, mint amikor a hordozható kétkazettás után összeáll az első hi-fi tornyod :)

• icecave

nagyúr

Tudod hogy értettem, szabadidő ruha (feltételezem abban futsz, nem farmerban), és zsebben az ipod...
    Creative-ban nins vinyós lejátszó? Azokról is elég jókat hallottam.
    Vagy Sennheiser cx500 (még nagyobb basszus cx300hoz képest) plusz iPod Classic kombó? Ez volt az a páros, amivel végülis meg voltam elégedve, és már csak azért cseréltem, mert kisebb/könnyebb lejátszót akartam.

Új hozzászólás Aktív témák