Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Hali!
Az iTunes letöltve 93Mb, nem 2x100... Honnan akartad szedni? Innen a jó... Én egyébként régen is használtam iTunes-t, mikor még iPodom hírbe se volt, de a hasonlóan jó, ingyenes MediaMonkey szintén kezeli a iPodokat... Bár sztem a iTunes jobb...A hangminőséget megnézem, rippelek vmit FLAC-ba és átkódolom Apple Loseless formátumba iTunesba, kíváncsi vok úgyis fog-e recsegni...
Amúgy én az AKG K324p-s fülesemmel tökéletesen megvok elégedve... Igaz nem az a csúcskategória, de árához képest jó (4000HuF-ért vettem innen). Ja és ha jó a füles, akkor gyárilag be van állítva, és nem kell hozzá EQ csak az alap... Énis azon használom
Üdv: Ex
-
bwoay
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
mint valaki írta korábban, megy az itunes net nélkül is, ha ilyen irányú kételyeid vannak. nekem nem ajánlott semmit, mert nem használtam
de eleve itunes sem kell, ha nem akarod. a hi-fis hasonlat meg pont azért jó, mert ott sem úgy csinálja az ember, hogy vesz 80-ért erősítőt, a hangfal meg már oly' mindegy, csak szóljon. ez a szemlélet valahogy nem jön át sokaknál, amikor hordozható lejátszókra terelődik a téma, pedig itt is igaz, hogy a jó fej-/fülhallgatót meg kell fizetni, és sok értelme nincs egy komoly (nem feltétlenül drága) lejátszónak, ha egy szar füldugóval (mondjuk a gyári tartozékok 99%-a ilyen) ledegradálod a hangminőséget a béka segge alá 
iTunest akár most is letöltheted, hátha összebarátkoztok.
"Amúgy csak szar (túlvezérelt) felvétel recseg, önmagában az EQ-tól nem fog."
nem is AZ EQ-tól recseg, hanem az iPodok EQ-jától. de szerintem ne úgy próbáljuk meggyőzni egymást, hogy mi tapasztalat alapján mondunk valamit, neked meg van egy teóriád![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
icecave:
az nem annyira jó, ha több a basszus a cx300-hoz képest, mert már az is túloz rendesen, szóval távolról sem kiegyenlített a hangja, a magasai sem szépek, a mélyek sem pontosak, meg a középtartományt is színezi. DE! a gyári füldugóhoz képest olyan, mint amikor a hordozható kétkazettás után összeáll az első hi-fi tornyod
-
válasz
katt777
üzenetére
Tudod hogy értettem, szabadidő ruha (feltételezem abban futsz, nem farmerban), és zsebben az ipod...
Creative-ban nins vinyós lejátszó? Azokról is elég jókat hallottam.
Vagy Sennheiser cx500 (még nagyobb basszus cx300hoz képest) plusz iPod Classic kombó? Ez volt az a páros, amivel végülis meg voltam elégedve, és már csak azért cseréltem, mert kisebb/könnyebb lejátszót akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PH! Darts
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de eleve itunes sem kell, ha nem akarod. a hi-fis hasonlat meg pont azért jó, mert ott sem úgy csinálja az ember, hogy vesz 80-ért erősítőt, a hangfal meg már oly' mindegy, csak szóljon. ez a szemlélet valahogy nem jön át sokaknál, amikor hordozható lejátszókra terelődik a téma, pedig itt is igaz, hogy a jó fej-/fülhallgatót meg kell fizetni, és sok értelme nincs egy komoly (nem feltétlenül drága) lejátszónak, ha egy szar füldugóval (mondjuk a gyári tartozékok 99%-a ilyen) ledegradálod a hangminőséget a béka segge alá 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)