Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jorden06

senior tag

válasz icecave #2381 üzenetére

icecave: Sony-ból milyen kategóriát választottál, X széria? Mert arról speciel tudom, hogy a legjobb. A 30K-s kategóriában melyik típus lehet még számomra jó alternatíva? (4-8GB tárhely, viszonylag hosszú lejátszási idő egy feltöltéssel, kompakt (ipod nano) méret, jó kezelhetőség amik számítanak nekem).

Gordiann: Ez a cover library tényleg hatalmas fless egyébként, egy nano 3G volt nálam nemrég de sajnos nem tudtam a covereket megjelenítetni az ipodon (ezt egyébként hogy kell? mert hiába tartalmazta a mappa a cover filet, nem érzékelte a nano :F ). És téged pl. nem fáraszt, fáj tőle a fejed stb. a jó fülessel a nano? Mert egy agybadugóst mindenképpen tervezek (ha nem rögtön a lejátszó vételével együtt) de nézelődök már. A Panasonic RP-HJE300 és AKG K330 jött még szóba.

Olyat olvastam még, hogy az ipodok nagyon érzékenyek a rossz minőségű tömörítésekre, rögtön érezni ha egy számnak gyenge a kódolása. Milyen kbps-be dolgoztok általában? A nano 3G egyébként tényleg átlagos volt (még egy Logitech fülhallgatóval is), de nem tudom, hogy mennyivel jobb a hangchip az 5G-be.

Új hozzászólás Aktív témák