Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gordiann

őstag

válasz jorden06 #2375 üzenetére

1 év garancia van rá bárhonnan veszed. Bárhol, bármikor lehet garanciális javításra vinni (apple szervíz-ként titulált boltokba pl. starking, istyle) 33k-ért működhet a dolog, csak sokszor az ilyen helyeken vagy csak kiszállítással lehet rendelni (+1,5-2k Ft), vagy kinnt van a francba a boltjuk valahol külpesten, vagy vidéken. vagy több hét múlva kapod kézhez a cuccokat. De vannak persze kivételek, bele lehet vágni simán. Csak utána kell nézni a boltnak, hogy mikor hogy szállít, hol van.

Hangjuk közel ugyanolyan minőségre. Nem tudom biztosan, de hasonló (ha nem ugyanolyan) hangchip van bennük... Hangosságilag mindegyikben megvan a kellő erő, hogy egy fülessel hallgass.

Egyébként ha csúcs hangminőség kell, ne ipod-ot válassz. Van egy bizonyos szint amit megütnek (egy átlagembernek, vagy akár egy zenekedvelőnek is teljesen okés) de van hasonló árban (vagy olcsóbban is) hangilag jobb lejátszó. (pl. nekem a Nano-m előtt Cowon D2-m volt. Összehasonlítva a 2-t azért érződik a különbség bőven. De ehez kell egy komoly sennheiser mélyredugós füles. (CX-300, CX-55 van nekem)

De hát az Apple az Apple. (hiába, hogy mostanság kicsit gyengébb termékeik vannak mint régen�)

Új hozzászólás Aktív témák