Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Aktív témák
-
Kanczy
veterán
asszem hagyjuk...

topic zárható -
Kanczy
veterán

-
Jam.
aktív tag
Na nem veszel nano-t?

-
leewi
aktív tag
karcosság nem babrálás..
csak egyszerűen megtisztítod egy folyadékkal..mintha port törölnél csak épp ez karc..
jelen és legjobb tudomásom szerint semmi baja..az ok pedíg, hogy várhatóan megfogok szorulni az elkövetkezőkben és jobb félni..ill. hogy annyira nem tudom kihasználni..de mivel nincs igényed a fülesre így nekem azt külön is el kéne adni..vesződés stb. így 60 füles nélkül..
ja és persze megvan mindene..ill. ha igényt tartasz rá megegyezhetünk a gumitok ügyében is..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nincsenMitSe..

a karcos dologért azért nem aggódom mert sztem egy kis polirozó anya vagy valami hasonló és megjavul..csak időm nincs..
igaz, hogy avval kezdtem, hogy mennyit ér meg neked..de..mind1
tekintve a fülhallgatót és azt hogy mennyiért mennek manapság eme kis csodák..én kb. 65re saccolnám.. -
leewi
aktív tag
hi!
minden normális országban érvényes a garancia papírok nélkül is..természetesen nálunk nem
itt [link](jobb oldalt lennt About Your Support Coverage..írd be a serial-t) megtudod nézni, hogy meddíg garanciás ill. ha jól tudom akkor a szomszédoknál Öszterrájkba pl. érvényes így is a garancia..
ill.
a kérdésem mennyit adnál egy 4gb-os fehér nano-ért? szeptemberi, én vagyok a 2.ik tulaj..az első igen nem vigyázott ezért mondhatni karcos..de mértékkel, én már szereztem hozzá egy tokot..és még van hozzá apple in-ear is, ez:[link]
üdV -
Kanczy
veterán
vennék iPod nano-t Mini beszámításával,illetve ha kijön,akkor ebben a topicban létrejöhetne az is,hogy valaki megveszi a minim és más eladná nekem a nano-ját,de tutira...mert nem akarnék lejátszó nélkül maradni,kéne a tutkó!
Az én minim 4 GB-os,amcsiból van,ezért garit nem hiszem,hogy lehetne használni...(én nem is kaptam meg a számlát,stb-t)szülinapomra kaptam rokonoktól!Karcot nem nagyon látok rajta,garit vállalok rá 1 hetet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden színben KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÚJ Dell G15 5530 i7-13650HX / RTX 4060 140W / 16GB DDR5 / 1TB SSD 375.000 Ft
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest