- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
Kanczy
veterán
asszem hagyjuk...
topic zárható -
Kanczy
veterán
-
Jam.
aktív tag
Na nem veszel nano-t?
-
leewi
aktív tag
karcosság nem babrálás..
csak egyszerűen megtisztítod egy folyadékkal..mintha port törölnél csak épp ez karc..
jelen és legjobb tudomásom szerint semmi baja..az ok pedíg, hogy várhatóan megfogok szorulni az elkövetkezőkben és jobb félni..ill. hogy annyira nem tudom kihasználni..de mivel nincs igényed a fülesre így nekem azt külön is el kéne adni..vesződés stb. így 60 füles nélkül..
ja és persze megvan mindene..ill. ha igényt tartasz rá megegyezhetünk a gumitok ügyében is..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nincsenMitSe..
a karcos dologért azért nem aggódom mert sztem egy kis polirozó anya vagy valami hasonló és megjavul..csak időm nincs..
igaz, hogy avval kezdtem, hogy mennyit ér meg neked..de..mind1
tekintve a fülhallgatót és azt hogy mennyiért mennek manapság eme kis csodák..én kb. 65re saccolnám.. -
leewi
aktív tag
hi!
minden normális országban érvényes a garancia papírok nélkül is..természetesen nálunk nem
itt [link](jobb oldalt lennt About Your Support Coverage..írd be a serial-t) megtudod nézni, hogy meddíg garanciás ill. ha jól tudom akkor a szomszédoknál Öszterrájkba pl. érvényes így is a garancia..
ill.
a kérdésem mennyit adnál egy 4gb-os fehér nano-ért? szeptemberi, én vagyok a 2.ik tulaj..az első igen nem vigyázott ezért mondhatni karcos..de mértékkel, én már szereztem hozzá egy tokot..és még van hozzá apple in-ear is, ez:[link]
üdV -
Kanczy
veterán
vennék iPod nano-t Mini beszámításával,illetve ha kijön,akkor ebben a topicban létrejöhetne az is,hogy valaki megveszi a minim és más eladná nekem a nano-ját,de tutira...mert nem akarnék lejátszó nélkül maradni,kéne a tutkó!
Az én minim 4 GB-os,amcsiból van,ezért garit nem hiszem,hogy lehetne használni...(én nem is kaptam meg a számlát,stb-t)szülinapomra kaptam rokonoktól!Karcot nem nagyon látok rajta,garit vállalok rá 1 hetet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest