Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
karcosság nem babrálás..
csak egyszerűen megtisztítod egy folyadékkal..mintha port törölnél csak épp ez karc..
jelen és legjobb tudomásom szerint semmi baja..az ok pedíg, hogy várhatóan megfogok szorulni az elkövetkezőkben és jobb félni..ill. hogy annyira nem tudom kihasználni..de mivel nincs igényed a fülesre így nekem azt külön is el kéne adni..vesződés stb. így 60 füles nélkül..
ja és persze megvan mindene..ill. ha igényt tartasz rá megegyezhetünk a gumitok ügyében is..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nincsenMitSe..

a karcos dologért azért nem aggódom mert sztem egy kis polirozó anya vagy valami hasonló és megjavul..csak időm nincs..
igaz, hogy avval kezdtem, hogy mennyit ér meg neked..de..mind1
tekintve a fülhallgatót és azt hogy mennyiért mennek manapság eme kis csodák..én kb. 65re saccolnám.. -
leewi
aktív tag
hi!
minden normális országban érvényes a garancia papírok nélkül is..természetesen nálunk nem
itt [link](jobb oldalt lennt About Your Support Coverage..írd be a serial-t) megtudod nézni, hogy meddíg garanciás ill. ha jól tudom akkor a szomszédoknál Öszterrájkba pl. érvényes így is a garancia..
ill.
a kérdésem mennyit adnál egy 4gb-os fehér nano-ért? szeptemberi, én vagyok a 2.ik tulaj..az első igen nem vigyázott ezért mondhatni karcos..de mértékkel, én már szereztem hozzá egy tokot..és még van hozzá apple in-ear is, ez:[link]
üdV
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Spórolós topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KFA2 GeForce RTX 2080 OC 8GB GDDR6 256bit
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DJI MAVIC AIR2 DRON SZETT ELADÓ
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi